Primer dia d'Esplai!! (19/10)

I després d’un llarg estiu de mil aventures, emocions i temps per descansar… L’ESPLAI ORIOLS S’HA TORNAT A POSAR EN MARXA!!

El passat dia 19 vam començar de nou la rutina dels dissabtes.  Aquesta vegada, per començar el nou curs d’esplai, els monitors van ensenyar als nens i nenes una màquina súper especial... un reactor nuclear que havien trobat a la sortida de monitors!! Els nens, emocionats, no paraven de preguntar per què servia el reactor i quina utilitat li volíem donar. Però sobtadament, un accident va fer detonar el reactor i les llums es van tancar i vam sentir sorolls estranys... I vam entrar en contacte amb la radiació!!!

De sobte ens sentíem molt malament, i vam decidir anar al parc per allunyar-nos de la radiació i airejar-nos una mica. Però allà vam topar amb els membres del Team Paquet, que volien robar-nos les pilotes!! I va ser aleshores quan els efectes de la radiació van començar a notar-se: uns quants monitors van començar a tenir habilitats especials que els van permetre desfer-se del Team Paquet... I poc després vam descobrir que la resta de monitors i infants també teníem poders!!

Sense acabar-nos-ho de creure, vam entrenar una mica aquests nous poders i poc a poc vam aprendre a controlar-los i fer-los servir. Però l’abús que vam fer dels poders durant tot el matí va cridar l’atenció del Mestre Ken Powers i el seu ajudant, el SaixaCop, que ens van demanar un favor... Que ens convertíssim en els superherois del barri i féssim servir els nostres poders per ajudar a la gent del nostre voltant!! El Mestre ens ensenyarà tots els seus coneixements, però a canvi haurem de participar a les Olimpíades Superheroiques...
Ara som... els SÚPER-ORIOLS!!!


Finalment, de nou a l’Esplai, els nens i nenes van poder picar el tió per descobrir quins serien els seus monitors aquest curs. Va ser un moment molt emocionant!!


Ens vam separar per grups i vam començar a preparar el curs que ens espera... Un curs ple de noves experiències i vivències inoblidables. Una nova etapa.


Post a Comment

Més recent Anterior