Nadal a l'Esplai Oriols!

Aquest dissabte, com cada any, l'Esplai Oriols va celebrar el Nadal d'una manera espectacular! Infants, famílies i monitors es van reunir per tancar el primer trimestre d'esplai i per començar les festes amb molt bon peu!

Aquest any, per primera vegada, l'espai va ser un altre. Com que últimament la sala gran de la parròquia ens quedava petita, vam buscar un altre lloc on poguéssim cabre-hi millor. I el gimnàs de l'escola Mare de Déu del Roser va resultar ser el lloc ideal!




El tema escollit aquesta vegada, el Nadal al revés, va donar peu a unes performances molt originals i divertides. Llampecs, Correcas, Llobatons, Pútrids i Zambos van ensenyar als pares les representacions, cançons i reflexions que havien preparat a la sortida del Molí de la Riera.




Però el més sorprenent de tot va ser l'actuació dels pares i mares, que al final van sortir a l'escenari i van cantar unes nadales! Sí que s'ho tenien callat!!




Per acabar, vam fer un petit regal als monitors i directors que han marxat aquest any. I després de fer reflexionar tothom amb els post-its, va ser l'hora de menjar torrons!!





Com cada any, el Nadal a l'Esplai Oriols va ser una estona per compartir, reflexionar i, sobretot, passar-nos-ho molt bé. L'equip de monitors i directors us desitgem unes molt felices festes i esperem veure'us a tots de nou l'11 de Gener. L'Esplai Oriols tornarà amb més energia que mai!

Bones festes!!!

Post a Comment

Més recent Anterior