HOOOOOOOLAAAAAA!!!!
Us heu fixat en aquesta cala? quins colooooors! on pot ser-hi? al Carib o més aviat al Brasil???? doncs no!!!! aquesta preciosa platja es troba al petit poble de CALDES D'ESTRAC! i nosaltres, l'ESPLAI ORIOLS, vam poder gaudir d'aquest paisatge durant dos dies!!!!! Us fem enveja, oi? hahaha
Doncs, bé, aquest cap de setmana passat va ser molt i molt intens: dia i nit fent activitats, passant-nos-ho d'allò més bé, gaudint de la natura, dels companys...i fins i tot...gaudint del Sol tan i taaaan espectacular que ens va fer!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tocava, una miqueta de vermellet a la pell!!!
Com que segur que us moriu de ganes de saber què vam fer, us en faré un petit resum!!!!
LLAMPECS: van seguir viatjant amb la tripulació dels PIRATES GARRAPATES! i van arribar a la Xina. Allà van conèixer a la MiaoKing i a en ChinUei i van fer moltes activitats! el diumenge van anar a la platja a fer una super exhibició de Karate!!!!
CORRECAS: van tenir l'oportunitat de conèixer també a la MiaoKing i a en ChinUei durant la tarda del dissabte. després van seguir amb les seves activitats!
LLOBATONS i ZAMBOS: van compartir el cap de setmana, fent activitats innovadores i fent pinya, com ha de ser!!!!!!!!!!! van jugar a LA PARTIDA DE L'ESPLAI ORIOLS...! pregunteu, pregunteu com va ser!! hahaha
POBFRES: durant el dissabte van estar implicadíssssims en els seus estudis...i a la nit, aai! a la nit....van preparar una super activitat de nit per quasi tot l'esplai i va anar sobre rodes!!
a l'endemà, van treballar en el seu gran viatgee a Portugal!!!!!!!!!!
Bé, espero que us en pogueu fer una idea...!
recordeu que aquest dissabte 12 és festa!
Saluuuuuuuuuuuut i Sooooooooooooooooooooort!!!
Monitores i monitors!

1 Comentaris

Anònim ha dit…
Esplai oriols es superguai!!!
Més recent Anterior