MOLÍ DE LA RIERA!


Hola famílies!!!!!!!

Com ja sabeu, ahir vam tornar de sortida!! tot i que vam caminar molt per arribar a la casa i després per tornar al tren, no és cap excusa, perquè ens ho vam passar d'allò més bé!!!

no hi vam trobar neu, però al matí de diumenge el riu estava una miqueta glaçat...bieeeeeeen!


Començant pels més petits, els llampecs, van visitat la civilització àrab i van haver de fer varies proves per coneixer a fons aquesta cultura. Van fer un ball de dansa del ventre i tot!! També van començar a preparar l'actuació de Nadal pels pares i mares!!!!

Els Correcas van seguir amb el seu centre d'interès i van muntar un Basar per poder aconseguir roba per a fer vestits. Al final van fer una reflexió sobre diversos punts de vista del Nadal.

Llobatons van seguir també amb el seu centre d'interès, aquest cop, van grabar un documental dels Egipcis!!!! també van preparar l'actuació de Nadal.

el grup de grans, els Zambos, van visitar la societat capitalista i van fer un taulell de monopoli amb objectes. A la nit, van fer una reflexió i també van tractar el Nadal.

Finalment, el grup de grans grans de l'esplai, els Pobfres, van parlar del seu projecte de viatge, i van fer una activitat molt guai de reflexió amb espelmes i canyetes a ritme de música reggae i hardcore. Van acabar amb una reflexió sobre el Nadal. A l'endemà van fer moltes i moltes fotos per al seu projecte.



Bé, doncs, us esperem el proper dissabte 18 a les 11:30 amb moooltes ganes de festa i moooltes ganes d'aplaudir!!!!! perquè us esperarà un gran espectacle!!!


bona setmana!!!!!!!!!!!!!!



Monitors.

Post a Comment

Més recent Anterior