Holaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

ja tornem a ser aquí!

la sortida d'abril ja s'ha acabat...però nosaltres tenim moltes coses per a explicar! comencem pel viatge d'anada: vam agafar el tren a sants, com sempre i vam agafar el tren cap al magnífic poble de Sitges!! allà vam agafar un autobús que ens duia a un altre poble, Sant Pere de Ribes. Fins aquí tot moolt bé! però encara faltava arribar a la casa de colònies Can Pere...pregunteu-lis als nens com va ser!! vam caminar una miqueta més del que creiem, però com som super bons esplaieruuuuus no va ser cap impediment per seguir gaudint de l'entorn i la companyia!

la casa era molt bonica i tenia molts animals!! cavalls, gallines, ases...molt i molt xulo!!

bé, ara ja us puc explicar el que va fer cada grup, començant per Llampecs: van fer activitats relacionades amb hàbits i costums de l'esplai, perquè les monitores es van adonar de que encara no se s'havien cordar el foulard!! o saber què eren les xiruques...i no sabien cap cançó de beneir la taula!! cap al vespre, van seguir fent altres jocs, també molt divertits i una miqueta marranos!

Els Correkas van jugar a un joc de rol on havien d'adaptar-se a noves personalitats i aptituds diferents a les seves...tot i ser una mica complicat, van saber-ho fer molt bé! més tard van fer una manualitat, van construir unes indiaques molt originals! amb sorra fina, globus i fulles de palmera, tot i que van durar poc, van quedar molt guais!!!

Els Llobatons van coneixer la tribu urbana dels pijos!! i van haver d'aprendre a jugar a golf, van fer passarel·les, van visitar el casino!! i totes aquestes coses que fan els pijos!!

Els més grans, el grup de Zambos i el de Pobfres, van fer activitats junts durant tot el dissabte! van jugar a un joc d'aconseguir objectes, com si estiguessin a l'oest, i es van trobar amb uns banquers, uns cowboys, un sheriff...va ser una activitat molt guai i molt dinàmica! l'endemà, Zambos va començar a preparar una gran activitat per la resta de l'esplai, i Pobfres va seguir parlant del seu gran viatge!


El matí de diumenge, va ser una miqueta diferent a com acostuma a ser. Vam marxar de la casa just després d'esmorzar, per no haver d'anar am presses i vam arribar a Sitges amb l'autobús a mig matí. vam dinar allà i a la tarda vam fer jocs i danses tots juntets!!!!!!!!!!


Bé, aquest és el resum de la sortida!!

ens veiem aviat!!

fins el dissabte que ve!!! (9d'abril)

Petons i bona setmana!!

2 Comentaris

Anònim ha dit…
Hola!!!
no dic el meu nom perquè em fa vergonya però he de dir que quan entro a l'esplai per anar de sortida, quan s'acaba no em se acostumar a esperar-me una setmana a tornar-hi.
Us he agafat molt carinyo!!!
Esplai Oriols ha dit…
Gràcies!!!!

Nosaltres tampoc podem acostumar-nos a esperar tant!!
Més recent Anterior