MAS BANYERES!!!



Hola famílies!!!!!!!

Oi que és bonica aquesta foto?

Bé doncs, el cap de setmana passat l'Esplai Oriols vam anar de sortida al fredolic poble de Centelles! aquesta fotografia és el que es veia només obrint les finestres de les habitacions...no us fem enveja? encara que sigui només una miqueta??? segur que sí!!!

Doncs per no parlar del FRED que va fer, millor us expliquem el que vam fer i com ens ho vam passar, no?

Començant pels més petitons, els Llampecs, ells van viatjar amb el seu vaixell pirata a la Illa dels Vikings i allà van haver de fer proves i jocs per conèixer a fons aquesta cultura, abans, però, van haver de fer-se una espasa i tot!!(per si pel camí es trobaven algun vaixell enemic...!), els Correcas, una miqueta més grandets, ja, van construir la seva pròpia civilització mitjançant un joc de rol molt i molt entretingut i divertit. A la nit, van fer una super activitat de por al bosc! Els Llubes també van endisnar-se en una civilització antiga, van visitar els Egipcis i van convertir la casa de colònies en una PIRÀMIDEEEEEE! què fort, no? doncs sí, sí! però encara hi ha més! a dins de la piràmide havien de trobar el Faraó! ...Els Zambos van viarjar a una societat molt i molt peculiar...la societat dels egoïstes!i van veure els pros i contres d'aquella societat. Diumenge van anar a fer una descoberta dels bonics entorns on es troba la casa! Finalment, el grup dels més grans, els Pobfres, dissabte al matí van fer escalada per la muntanya que veieu a la foto...SÍ! HO HEU SENTIT BÉ! quina pooooor, no? doncs no, no, van arribar ben contents!també van preparar una activitat de nit per als Zambos, que va funcionar molt bé!

Bé, doncs això és tot de moment!!!

ens veiem dissabte 27!

recordeu que el dissabte 4 és festa i que el cap de setmana de l'11 i 12 tornem a marxar de sortida, per aquesta sortida abrigueu-vos a topeeeeeeeeeee!

que vagi bé!

monitors.

Post a Comment

Més recent Anterior