Hooolaaaaa famílies!!!


sabem que ens hem retrassat una miqueta, però, tranquils! tot arriba!!!

Bé, com a sabeu, el cap de setmana abans de la Castanyada, l'Esplai Oriols va marxar de sortida...sí!! la primera sortida del curs!!! Teníem moltes ganes de tornar a llevar-nos junts, fer el boooooooooooooooooooon diiia!, esmorzar,dinar,berenar i sopar plegats...milers de coses que ens encanten i ens treuen la melangia de les colònies...
Aquí teniu un breu resum sobre el que va fer cada grup durant aquests dos intensos dies!!!
Els LLAMPECS van estar tot el cap de setmana buscant, amb l'ajuda d'una detectiu i d'una nena, el germà gran d'aquesta nena, que l'havien segrestat!!! QUIN HORRORR!! per sort, després de molt esforç, molta intriga i molta valentia...ho van aconseguir!!!
Els CORRECAS van dedicar tot el dissabte a descobrir i desxifrar l'abecedari Korreca!
Van disfrutar de la casa i els seus voltants fent una gimkana, que va acabar amb una activitat de fer una piràmide original. Al ser dos persones a cada equip, ells sols van decidir ajuntar-se amb una frase d'un correca que va deixar parat a tothom del voltant; " Prefereixo no competir entre nosaltres i poder guanyar 1 punt cadascú, que no fer una piràmide tant pèssima que ens quedem sense punt! " demostrant-nos a tots que cada cop són més grans. Diumenge van treballar el tema del reciclatge i ja vem veure que ho dominen més que nosaltres i tot!
Els LLUBES van fer unes proves per descobrir les seves habilitats com a reporters, i com tots sabem, van passar aquestes proves!!! també van fer-se la seva bandera amb logotip i tot!!!! com uns professionals de l'oficiiiii!! desrpés, van descobrir uns documents Egipcis molt i molt antics i van començar a investigar-los...!
Els ZAMBOS durant el dissabte van coneixer a uns científics una mica estranys que busquen la societta idil·lica, els Zambos, com a bons nois i noies agudaran aquest personatges a buscar-la. Durant dissabte van veure com era la seva societat, per valorar els aspectes postius i negatius que té. Per la nit van llegir un conte de pastanagues, ous i cafe, que va donar per molt!
El diumenge van estar parlant sobre el projecte que faran aquest any, i ja el tenen!!!
Els POBFRES-BORINOTS van passar un magnífic cap de setmana coneixent els entorns de Canet i la seva vegetació a través d'una gimcana ambiental que ens va portar per arreu del poble. Dissabte van anar a desconectar a la platja i a fer un munt de jocs moguts i alguns valents van atrevir-se a posar els peus a l'aigua. En general ha estat un cap de setmana perfecte per retrobar-nos després de l'estiu i per tornar a passarnos-ho molt bé!!!
Bueeeno...doncs això és tot!!
RECORDEU QUE EL PROPER DISSABTE 6 DE NOVEMBRE A LES 12h ÉS LA REUNIÓ DE PARES!!!!(EXCEPTE POBFRES)
gràciesssssssssssss!!!
monitorssssss :)

Post a Comment

Més recent Anterior