L'ESPLAI ORIOLS JA HA TORNAT!!!!


Benvolgudes familieeeeess!!!


Com ja sabeu, el passat dissabte 16 d'octubre vam tornar a obrir les portes del nostre esplai, aquest any, però, ens endinsarem en les misterioses cultures antigues....!

tombes faraòniques, temples maies, basars, déus viquings i el gran palau imperial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quines aventures sorprenents ens esperen al llarg d'aquest curs?


A poc a poc ho anireu descobrint!!!

18 Comentaris

Anònim ha dit…
Biiiiieeeeeeeeeeeeen!!!
Anònim ha dit…
eh nens no veieu que el centre interes es repeteis,que aburrit de esplai que esplai oriols que rollo.aconsejo que us aneu de aquet esplai hi han molts esplais millors que aquet,tenen me coses,jo se de un que el centre interés va de magia i espectacle es molt mes divertit.vinga adeu anonim
Anònim ha dit…
segur que aquet misatge anonim de bien a segut un monitor,de segur aquet esplai es molt aburrit,demano que proveu mes esplais per exemple el que estic jo tenen varis tallers i el centre interes va de magia es mes chuloo,per exemple el mateix esplai es carrega de fe la cavargata de reis maig i aqui en el esplai oriols la festa de nadal son casi 3 semanas al meu fem la cavalcada ,tallers de manualitats mes escursions sol dic que us animeu a provar un altre esplai ah sobretot els monis no son uns falsos com al esplai oriols,ls monis de meu centre son molts simpatics i agraïts.
Anònim ha dit…
els que critiquen l'esplai oriols, no tenen dret a jutjar-lo.
jo hi he estat i es meravellós.
Anònim ha dit…
estic dacord amb l'ultim anònim
Anònim ha dit…
que beeee!! ja era hora!! tot un estiu esperant aquest gran moment per veure-us a tots!! :)
una zamba molt marxosa! ;)
Anònim ha dit…
perdona anonim, pero els nostre esplai te us monis super guais! ens ho passem de p*** mare i no es una rollo!! tu queda't al teu maravellos espali que nosaltres estem molt contents d'aquest esplai orgullos de ser oriols! i ningu pot dir el contrari!!
Un Anònim molt orgullòs dde ser d'aquesta espali!!
Anònim ha dit…
jo vaig anar a un altre esplai o cau i t'asseguro que no voldria anari mai mes va ser una tortura no feiem rutes el menjar estava egggs i bueno aixo es tot, si no t'agrada aquest espali tens molts més, barcelona es gran i no tens dret a queixar-te!!
VISCA L'ESPLAI ORIOLS!!
;) una zamba....
PD: a l'esplai oriols hi ha molta MARXAA!!
Anònim ha dit…
Biiieeeennnn! Anonim o el ke sigi ke ets! NO tens dret a criticar el nostre esplai ja ke tu no crec ke hi hagis estat! Els monitors ke hi ha son una colla de bona gent, i meravellosses persones ke es kuiden de nosaltres! Creus ke ens tenen aki per obligació? Si no m'agues agradat ja no hi seria! M'estimo l'esplai, m'estimo als companys, m'estimo els monitors! I no ens compris amb akestes tonteries de la cavalcada i tallers, vinga va el ke tens es unes ganes de venir amb naltros ke no te les aguantes! Pero com ke no som com tu t'obrirem les portes de bat a bat!

Una zamba ke le va el rolo bollo, i es moooolt hippie :)
Anònim ha dit…
aquest esplai k dius amb magia i nosek, tu, tel fots xl cul, k nosaltres ja estem b al nostre ;)
Marcel G ha dit…
Yo vull l'altre esplai
Anònim ha dit…
marcel flipatt! jajaja mai te'n falta de chispa!!
ppc96 ha dit…
jo no entenc com hi pot haver gent fent aquesta mena de comentaris. Avera, que jo sapiga, a tu l'ESPLAI ORIOLS no t'ha fet res perquè vaguis enfoten-te dels centres d'interès, i encara menys, dels monitors! Perquè, que jo sapiga, aquí tots som humans, i ningú en aquest món és perfecte; i per això, no tens dret d'enfotre't de l'esplai i dels monitors! Apart, de que diria que a la gent no l'hi interessa massa el teu comentari, ja que encara que els hi diguis de tot, ells segueixen estimant igual el seu esplai.

VISCA ELS ORIOLS I ELS ZAMBOS!
Anònim ha dit…
ESE ESPLAI COMO MOLA SE MERCE UNA OLAA!!! OLEEEE
Anònim ha dit…
Senzillament anonim, ets penós... Que vergüernza que hi hagi gent així pel món... VISCA L'ESPLAI ORIOLS I ELS ZAMBOS i visca als inutils de turno...!! (ara que ja has tingut el teu comentari de gloria ten vas a caseta a dir-li lo guai que ets als teus amiguets...
Anònim ha dit…
a mi em sembla normal q vulguis promocionar al teu esplai xq probem coses noves, pero una cosa es fer publicitat i l'altre es faltar el respecte com tu as fet, u trobo un mal gest per la teva part aixi q com a minim hauries de demanar perdo, xq tan els monis com els els esplaierus no ten fet res xq ens insultin i ens faltis el respecte ja que nosaltes (jo com a minim) no u he fet!
ATENTAMENT UNA ZAMBA Q LI VA EL ROLLO BOYO (sempre q hi hagi marxa) !!
Anònim ha dit…
perdoneu pro aquest blog no esta fet per insultar ni criticar a ningú, només és un blog d'un esplai guai, els ke venim, venim a passar-nos-ho bé i no ens cal criticar els altres esplais. si voleu fer comentaris del pal que us canvieu desplai ke es un rotllo, si voleu dir akets comentaris aneu al sálvame. aquest blog es el blog de lesplai i venim a pasarnusu be i a disfrutar perke estimem el nostre esplai. i perke en aket esplai ens sentim be, perke estam am la gent amb qui volem estar,la gent ke ens estima i ke ens estimem. la gen ke nomes vol fer mal no ens cal, no ens aporten res. la gen ke realment ens importa es lagen k estimem k es la gent k esta en el nostre cau. (i per cert, crec k només hi ha un marcel g a lesplai i no es el k ha dit ke vol laltre cau. sinceritat, ke ningu es vulgui fer passar per una altra persona.)
Núria ha dit…
tio aki nomes parlen ZAMBOS!!!
Més recent Anterior