SEGUIM POSANT RITME I SAL A UN ESTIU GENIAL

Aquest cap de setmana he tingut l'oportunitat d'escapar-me de la gran ciutat, de la feina, dels mòbils, de la calor ofegant, i acostar-me fins a Ridolaina!
No us podeu imaginar com de bé s'ho estan passant...He vist somriures, rialles, ganes de jugar, de saltar sense parar, de ballar el waka-waka i compartir plegats deu dies màgics!

Els Correca-llampecs no paren...tenen una energia inesgotable, i tot que alguns fan migdiada (que més que migdiada és l'excusa per fer una mica de gresca a les habitacions en hores especials), estan a tope en cada activitat que les magnífiques monitores realitzen amb gran il·lusió!

Els llobatons han fet un grup molt maco i tenen una relació molt especial entre tots/es ells/es. Se'ls veu genial, i no paren de riure i ballar la música que sona des del balcó...La ruta va anar genial, i estan tots/es molt orgullosos!

Els zambos no els vaig poder veure, ja que estaven de ruta...però vam sentir-los contents, un xic cansats i amb força i ganes de continuar descobrint alguns indrets de la Cerdanya.

Els 23 pobfres han format un grup molt fort, i estan gaudint al màxim d'aquestes colònies! La ruta preciosa...vam arribar fins a Llívia i l'endemà van tenir energies de sobres per arribar fins a la casa un dia abans del que pertocava. Són uns craks!

I els supersmonitors/es estan cansats i amb son acumulada però estan tan i tan motivats i estan fent una feina tant ben feta que el cansament queda en un últim terme..i prefereixen assajar les cançons del musical que fer una petita migdiada.

...I m'hi hagués quedat mil dies més!!



3 Comentaris

Esplai Oriols ha dit…
He llegit alguns comentaris que han escrit algunes famílies.

Els monitors/es no tenen internet a la casa i per tant no poden actualitzar el blog.

Si teniu alguna consulta o voleu saber com estan, etc...Em podeu trucar al mb que apareix al dossier de colònies!

Moltes gràcies!

Aida*
Eva Maria ha dit…
Bon dia Aida!
Gracies pels comentaris i quina mala sort que no hagis pogut gaudir tu també de les colònies. Segur que els pobfres t'han trobat a faltar!
Penso que els pares que hem escrit al blog (al menys per part meva), també ho hem fet una mica per diversió.
Entenent que a la casa no hi ha internet, però a l'igual que antigament es feia la cadena de pares: un pare era el que rebia les noticies de la colonia i trucava al següent i així succesivament per dir que tot anava bé.
La tecnologia avança i això del blog és un gran invent per donar comunicacions, i si cal per això per sortides futures algun pare s'en pot fer càrrec (si vosaltres esteu incomunicats) i escriu quatre coses al blog i els altres super-contents i como no "més tranquils".
Un petó
Gràcies Aida!
que xulus que estan ballant!
Com sempre les millors colònies del móooooonnnnnnnnnnnn!!!!
Una abraçada per a tots i gràcies per cuidar i divertir tant als nostres fills i filles!
pares Oriol Correca-llampec
Més recent Anterior