Preparats, llestos, ja!



Tothom a punt?????

Comença el compte enrera!!!! L'autocar està a punt de sortir, falten tan sols 2 dies!! Les motxilles han de començar a estar mig plenes, però sobretot tots i cadascun de vosaltres ha d'estar ple d'emoció! Seran 10 dies mooooooooolt emocionants, no en dubteu pas!

Us fem un breu recordatori de les coses més i més importants:

1) En arribar a l'esplai passeu a recepció i entregueu AUTORITZACIÓ específica de colònies (us la podeu descarregar aquí mateix) + la TARGETA SANITÀRIA original!

2) La sortida és a les 10, puntuals.

3) Els nens i nenes heu d'haver rebut una carta demanant-vos que porteu un gorro de piscina d'un color determinat, si no heu rebut aquesta carta poseu-vos en contacte amb algun monitor. Teniu els telèfons a l'últim full del dossier de colònies.

4) Porteu TOTS el foulard, que ningú se'l descuidi!!! Porteu-lo MARCAT i penjat al coll!!! (hi haurà 90 foulards iguals...). Els que no el tingueu encara us el donarem gratuïtament, i els que l'heu perdut el podreu adquirir per 5€.

5) No us descuideu de donar-nos als monitors de l'entrada els medicaments dels vostres fills juntament amb un full explicatiu de com i quan administrar-lo en forma de petita autorització.

Fins diumenge!!!!!

1 Comentaris

Anònim ha dit…
Allà hi serem!
Fins Diumenge!
ESther Vives
Més recent Anterior