EL PRIMER DIA DE COLÒNIES A "LA CANOVA"

Avui ens hem reunit miners de varies escoles per investigar les mines excavades ja fa uns anys. Estem reunides les escoles de miners (gremis) dels Russos, dels Coreans, dels Bascs i dels Congonians.

Avui ens hem conegut tots. Ja sabem qui pertany a cada gremi.

Durant aquest primer dia cada gremi hem preparat una presentació del gremi, que demà farem davant de tothom: inclou un crit propi del gremi, un estil propi de picar les pedres, un estil propi de maquillatge, ...

Durant la nit, hem fet activitats amb el grup natural (Llampecs, Correcas, Llobatons, Pobfres I Katxis). Hem fet varies activitats i hem conegut els nens nous de cada grup.

També ens hem allotjat a la casa, ens hem fet el llit, hem fet una descoberta de la casa, etc.

Per cert, els Katxis (els grans) també han arribat a la casa. S’han endarrerit una miqueta. Unes avaries en dues bicis ho han provocat. Han arribat bé, i no ha estat fàcil, però ha estat un bon dia de training previ al començament de la ruta, oi?

4 Comentaris

Anònim ha dit…
Hooolaaaaaaa! está molt bé aquest sistema per saber de vosaltres. ey!!! una mica d'enveja ting al veure on sou, preciós el lloc!!! Disfruteuuuuu!!!! gracies pel vostre treball.

Aurora - Mare dels germans Sierra
Anònim ha dit…
Perfecte!
Veig que quan torneu, portareu molt d'or a tots!
Disfruteu d'aquests dies i fina aviat.
Unknown ha dit…
Hola a tots i a totes.
Sóc la mare del Carles Calvís.
Us felicito per aqueste agenda de bitàcora virtual. Molt bona idea per als pares que ens quedem a Barcelona i ens anyorem més encara que els nens.
Que ho passeu molt bé, i una abraçada molt forta.
Carles gaudeix d'aquestes colonies. T'estimem molt.
Griselda i Carlos
Anònim ha dit…
Montse (mare d´Arnau Plans), fruiu molt d´aquesta experiència... Arnau t´estimem molt
Joan, Montse i Ianké
Més recent Anterior