Tot allò que és bo es fa esperar...



Hola a tothom!!!!

Us volíem escriure unes breus ratlles per tal d'agrair-vos l'esforç que vau fer per venir de campaments fora del curs d'esplai. Moltes gràcies!!!!

Va ser un cap de setmana molt càlid, no per la calor que feia sinó pel fet de veure cadascun dels nens i nenes, pares i monitors que jugaven plegats per una mateixa causa: construir una mica més el nostre esplai, l'esplai que fa 16 anys algú en va plantar la llavor i que amb els pas dels anys, cadascú de nosaltres que en formem part, l'hem regat i abonat perquè creixés com cal. Ha donat fruit, però resulta, que sense saber-ho, van plantar una espècie mil·lenària, i per això encara ens falten molts i molts anys per a seguir-la cuidant. Necessitem seguir caminant junts, amb la brúixola indicant el mateix punt. Cadascun de vosaltres juntament amb els vostres fills sou una gota d'aigua que dóna vida a l'esplai, i cada raig de Sol vingut de cadascun de nosaltres fa que puguem gaudir de dies com el dels campaments del juny.

Moltes gràcies per les vostres aportacions (ja heu vist que hem fet servir el boníssim exemple de la brúixola que algun pare va escriure), i per la vostra gran col·laboració, sense vosaltres res hauria estat possible.

Gràcies i fins aviat!!

Post a Comment

Més recent Anterior