TOT RUTLLA!!

El segón dia totes les escoles han exhibit la seva formació preparada durant el primer dia. Tot ha anat molt bé fins que ens hem adonat que ha desaperagut material i eines de cada escola. Qui pot haver sigut!!! El primer que hem pensat és que el lladre és alguna de les altres escoles. Això ha portat a discutir-nos entre nosaltres... Cadascú volem el que ens ha desaparegut!!!

Ai, ai, ai... com acabarà això!!

Paral-lelament cada grup natural ha realitzat les seves activitats.

Als Llampecs ens ha arribat una carta que diu que som arqueòlegs, i fent la primera exploració hem parlat amb un follet malcarat que ens ha acusat d’haver-li robat el seu barret màgic, i amb un altre follet amic que els ajudarà a trobar-lo.

Per aconseguir el barret els Llampecs hem fet un taller de samarretes i un altre de màscares màgiques. Ara haurem d’prendre a fer funcionar les màscares, i no serà fàcil...

Els Correcas hem aprés què és la mineralogia. Hem descobert que en els entorns podem troba tota mena de minerals. Hem fet un joc de proves que ens han fet potenciar la vista, el tacte i la memòria, i al final hem relacionat cadascun dels sentits amb un mineral diferent. També hem fet jocs moguts aprofitant els entorns de la casa de colònies.

A l’endemà hem treballat la hidrogeologia. Hem aprés que l’aigua existeix en moltes formes a la natura. També hem disfrutat de la piscina, hem fet un taller de jeroglífics i hem jugat a un dominó gegant.

Per la tarda ens ha tocat aprendre la geomorfologia i hem treballat l’orientació, com funciona na brúixola i un mapa. A l’endemà marxem de ruta i hem aprés les normes bàsiques per caminar i quins perills comporta anar per la muntanya poc preparat

Els Llobatons hem conegut uns cientifics curiosos amb un tarannà molt particular cadascún d’ells. Els científics ens han fet saber que hem de salvar el mon, i per això haurem de passar un casting per elegir als millors cientifics. Haurem de saber superar proves tant individualment com en grup per demostrar les nostres aptituds.

No hem trigat a descobrir que aquests cientifics ens estan enganyant. L’objectiu no és salvar a la terra sinó construir una Central d’enegia Geotérmica.

Sort que un dels científics és dels bons i ens ha ajudat a salvar al mon amb unes càpsules descompresores.

El Pobfres hem començat a viatjar per varis països. Allò on anem sempre troben un autòcton que ens ensenya la seva cultura.

Aquest cop mentre estavem viatjant se’ns ha espatllat l’autocar i l’hemtingut que arreglar. Tot i així hem arribat a Russia. Després d’un dia mogut hem escoltat i reflexionat sobre la canço de “Perestroika“ de Sau.

A l’endemà hem arribat al Congo i hem aprés varies llegendes congolenyes. Hem fet una activitat que ens ha ajudat a conèixer millor als altres membres del grup. També hem tingut temps d’anar a la piscina ide tenyir samarretes

Els Katxis, ja recuperats del primer dia hem disfrutat de la piscina de la casa. Després hem fet una revisió de les bicicletes. Per la nit hem jugat al joc de „Apostem per l’amistat“.

Hem començat a fer un taller de sal per poder fer clauers, arracades i altres que acabarem el penúltim dia. Després hem fet una guerra d’aigua per refrescar-nos abans de dinar.

A la tarda hem agafat les bicicletes i hem marxat a la Fageda a fer una miniexcursió. Allà hem disfrutat d'una activitat de fotografair volcans i punts característics. A la nit hem tingut una dinàmica més tranquil-la, i ens hem preparat les alforges per la ruta que comencem demà.

Post a Comment

Més recent Anterior