Tornem de ruta!!!!!

Bon dia esplaierxxxsss, després de molts dies caminant ens hem torna a retrobar i aquí us deixem un petit resum del que ha fet cada grup aquests ultims dies.


Correcas després d'estar tres dies caminant per pobles molt deconeguts, hem tornat a Can Maiol!!! Aquests dies hem pogut coneixerns molt millor entre nosaltres i a més a més hem pogut experimentar una experiència tan gratificant que perdurarà dins la nostra memòria molt temps.

Llubas van fer una ruta molt intesa però a la vegadad divertida. Van ser uns dies molt plens de cohesió i enfortiment de vincles passats per aigua  la Resclosa d'en Borras. En quant van arribar a la casa es van tirar de cap a la piscina per poder rematar bé tota la caminada.






Kardus van tenir 4 dies de ruta on han passat per basses, pantans i castells fins que finalment i amb molt de cansament a sobre, han arribat a la casa de colonies amb una recompensa en forma de bany refrescant a la piscineta no sense abans passar per un tractament de polls acompanyats de Llubas!




2 Comentaris

Anònim ha dit…
No es poden veure les fotos!!

Anònim ha dit…
Las fotos no se ven!
Més recent Anterior