Seguim a per totes a Can Maiol!

 Boooooooooon diaaaa!!! Així ha estat aquest dimecres a Can Maiol, un bon dia a bord del Verdanegra.

Els presoners poc a poc ja han anat adquirint els coneixements necesaris per poder ser uns bons grumets.

Avui, han aconseguit els instruments necesaris per poder orientar-se i buscar el tresor... No ha estat una tasca facil, pero finalment ho han bordat!




Correcas, gràcies a la màquina del temps han viatjat al passat i han pogut posar les coses a lloc i així evitar una alteració espai-temps. Avui, concretament han impedit que la sagrada familia s'acabés de construir del tot fent que tot seguís el seu curs i Gaudí morís com la historia explica.




Llobatons per altra banda, s'han despertat de la mort de l'avi i han estat tot el dia intentant descobrir el culpable del crim.  Al final han arribat a la conclusió de que necessiten l'ajuda del majordom per veure les càmeres de seguretat. Ara hauràn de posar-se en ruta per trobar-lo.



Kardus, com a vilatants d'una ciutat medieval on acaben de descobrir que la pesta negra s'està apoderant de les vides de la majoria; han dissenyat mascares protectores per evitar el seu contagi. Malgrat tot, més d'un n'ha sortit malparat...Hauràn de trobar la cura per evitar el caos absolut de pressa i viatjar a alguna altra vila on algú els hi pugui oferir quelcom...





Finalment les Traskus ja hem arribat fins a la vila d’Aguçadoura on hi dormirem en un alberg davant de la platja. Ens estem enamorant del paisatge de la costa del nord de Portugal, de les seves platges, dels molins i de la seva gent. Després dos dies plens de música, butllofes i molta xerinola estem cansades però molt contentes del viatge que estem vivint 🌅 Demà més i millor, caminant fins a Vila do Conde...


Això és tot per avui! Demà marxem totxs de ruta, haviam què ens depara... Seguim informant!




Post a Comment

Més recent Anterior