Primers dies a Castellar de N'Hug!!

Hola de nou, famílies!!

Us escrivim des de la terrassa de Can Orriols, tot just havent donat per tancat el segon dia de les colònies! Els grups ja han començat a endinsar-se als seus respectius centres d’interès, i estan molt i molt motivats! Fa molta caloreta i molt sol, però ens protegim molt bé amb gorres i molta crema i busquem zones amb ombreta on estem genial. I pel vespre i nit s’està de meravella!

La història de les cinc cases del Continent de Llevant ja ha començat, i ho ha fet d’una manera ben sorprenent! El Rei Robert, després de donar-nos la benvinguda a la seva festa d’aniversari, ha anunciat que el motiu real de la seva invitació al castell és organitzar un Gran Torneig entre les cinc cases per tal de trobar un successor al tro! Però, tot just després d’anunciar-ho, ha mort enverinat per algú! El torneig segueix endavant, però el misteri de la mort del Rei ens perseguirà durant tota la nostra estada al castell! Qui ha pogut cometre tal acte de traïció??


Els nois i noies de cada casa s’han format en les arts específiques dels diferents regnes com la navegació, la política, la lluita i el cultiu. Han començat també els primeres activitats del torneig, on han començat a sumar punts per competir amb les altres cases. Demà sortiran els resultats i les primeres classificacions!

A més a més, els membres de les 5 cases han pogut gaudir d’una súper actuació dels Joglars de Llevant després de sopar, separada en 3 parts: una primera part amb ombres xineses sobre la Època dels Dracs, una segona part representada en clau de comèdia sobre el regnat de la llegendària Reina Eleanor, i una tercera part cantada sobre els tenebrosos Caminants Blancs. Han al·lucinat!!









Post a Comment

Més recent Anterior