Un altre cop de sortidaaa!! I per estrenar el bon temps vam voler marxar cap a la platja!! Però sembla que el Molina està enfadat amb nosaltres i el sol va sortir poc. Però això no va ser motiu perquè passéssim un bon cap de setmana de sortida!!

Els llampecs  en aquesta sortida han ajudat a Sant Jordi que havia perdut la seva valentia. Gràcies als llampecs l'han recuperada i no només això si nó que també han aprofitat per donar-li alguns consells per tal que sant Jordi pugui conquerir a la Princesa! Tota una preparació per la diada!

Els correcas també hem volgut contribuïr a fer un Sant Jordi més original per això després de finalitzar la nostra pròpia llegenda, entre tots hem fet un drac que presidirà la paradeta de roses de Sant Jordi!

D’altra banda els Llobatons vam fer un MIAPOLI en el qual havien de comprar les diferents parts de la casa de colònies i d'aquesta manera guanyar diners per poder utilitzar-los per a l'activitat de nit. Tot això va anar acompanyat a una reflexió sobre les diferents reaccions que havien adoptat a l'hora de cobrar als altres companys per la utilització de les "seves propietats", arribant a conclusions molt interessants. També vam aprofitar les instal·lacions de la casa per practicar esports com el voley o el futbol.

Per últim els Zambos, dissabte ens vam dedicar a conèixer el poble i una mica els seus habitants. Ara ja sabem més coses de Caldes d’Estrac! Per la nit vam fer una sèrie de jocs molt divertits i vam llegir un parell de contes que ens van fer reflexionar. Diumenge el vam dedicar a fer un amic! Sí,sí, un amic amb diari, pintura, etc. I van sortir 3 amics estupendos i guapíssims!


Els monitors i monitores ens agradaria molt agrair a totes les famílies i a tots els nens i nenes que dilluns, per Sant Jordi es van deixar caure per la paradeta i ens van donar un cop de mà! Va ser un dia fantàstic i amb un èxit rotund! Gràcies a tothom!!!  


INFORMEM QUE EL DIA 3 DE MAIG HI HA UNA REUNIÓ INFORMATIVA DE LES  COLÒNIES D’AQUEST ANY. LA REUNIÓ SERÀ A L’ESPLAI A LES 20:30. US HI ESPEREM, ÉS MOLT IMPORTANT. GRÀCIES. 

Post a Comment

Més recent Anterior