Sortida Març!


Aquest cop l'esplai ens hem dividit i els més petits han anat de sortida amb Zona 2 i els Zambos han posat rumb a Capellades a passar un cap de setmana solets!

Aixó doncs els llampecs, correcas i llobatons hem marxat a la Conreria per combatre l’antizona2 amb l’ajuda d’altres esplais! Durant tot el cap de setmana hem conegut a molts nens i nenes i tots junts ens hem encarregat d’aturar la destrucció de zona 2 per part dels tres antizona!
Però, a més, durant tota la tarda els nens i nenes de l’esplai Oriols van treballar amb els pirates Barbanegra, Aiguadolça i Ulltarat per tal de trobar el tresor que de molts anys va deixar amagat el pirata Barbaroja al port de la Conreria. Però un cop trobat no es van saber posar d’acord amb la repartició del tresor i és va desencadenar el gran combat del mar enfarinat.
En definitiva, aquest cap de setmana ha estat ple de tresors, pirates, antizona i nens i nenes per conèixer.

D'altra banda els Zambos, com cada any hem marxat sols a una casa a Capellades on podíem gaudir d'unes vistes espectaculars de Montserrat! Hem aprofitat el cap de setmana per fer més pinya, passar-ho bé, jugar i en general aprofitar de la companyia dels Zambos!! I per primer cop a la història dels Zambos, aquest van aprofitar el dissabte per preparar una venjança a les seves monitores i monitor i van preparar tota una sèrie d'activitats que les monitores i el Dani van superar amb un 10!!!



US RECORDEM QUE AQUEST DIMECRES A LES 20:30 HI HA REUNIÓ DEL 20È ANIVERSARI DE L'ESPLAI! US HI ESPEREM!!

2 Comentaris

Anònim ha dit…
Jo no hi vaig anar i m'ho vaig passar fatal...va anar b??
Anònim ha dit…
MOlt molt mooolt!! :)
Més recent Anterior