Cap al Molí de la Riera hi faltava gent!


Com cada any, llampecs, correcas, llubatons, zambos i pobfres ens hem anat al Molí de la Riera en busca d'una mica de neu o d'un riu gelat. Però aquest no ha pogut ser! Tot i així ens ho hem passat d'allò!!

Els llampecs anàvem caminant per l'illa en que vam caure... i de sobte ens vam trobar a dues noies una sense cama i l'altra sens braç que no s'enrecordaven de res! Els llampecs van ajudar a les noies a recuperar la memòria mitjançant uns dibuixos! Però encara hi ha moltes incògnites per descobrir... També van preparar una obra de teatre on us embafaran amb la seva tendresa!!

Els correcas hem treballat molt aquest cap de setmana! Després de seguir treballant les nostres habilitats i crear un mural amb un collage fet de coses del bosc, ja tenim el nostre personatge i fins i tot ens hem fet una supersessió de fotos al més pur estil hollywoodenc. A més a més, ja ho tenim tot llest per Nadal! Prepareu-vos per una història protagonitzada per un follet ben curiós i per una cançó de Nadal d'allò més original!

Els llobatons hem passat un cap de setmana genial! la feina que havíem fet en la sortida anterior i en l'últim cau ens ha permès fer un "lip-dup" fantàstic on hi ha participat tot l'esplai! A part d'això hem preparat el dia de nadal, hem reflexionat i hem assajat una obra que serà innovadora i sorprenent! us hi esperem a tots!!

Els Zambos van conèixer a uns famosillos que tenen una agència d’actrius i actors. Tots els nois i noies es van sotmetre a una sèrie de proves per veure si eren prou bons en entrar a l’agència i veure també quin gènere cinematogràfic era el seu. El diumenge vam preparar unes cançons per la celebració de Nadal i vam acabar d’enllestir la revista que estarà a la venda dissabte 17!

Els Pobfres van decidir venir cap al Molí de la Riera amb tot l’esplai. Van aprofitar per realitzar una petita dinàmica per veure el partir i treballar els valors adequats. A més a més van preparar una super actuació pel dissabte pròxim.


FAMÍLIES!! RECORDEU QUE AQUEST DISSABTE HI HA LA CELEBRACIÓ DE NADAL ON ESTEU TOTS CONVIDATS I CONVIDADES A LES 12H A L'ESPLAI!!!! US HI ESPEREM!!!

4 Comentaris

Anònim ha dit…
Ha sigut genial! m'ho he pasat molt be, encara que va faltar gent... pero va ser genial! un petó!
Anònim ha dit…
jo no vaig venir i m'ho vaig pasar fatal!!!!!
se m'ha convertit en una cosa que he de fer tan si com noooo
Anònim ha dit…
DANI, TESTIMU MOLT! M'AGRADES!!
Anònim ha dit…
oiiiiiiii
k monaaaa
no mextranya k tagradi...
Més recent Anterior