Excursió passada per aigua!


El cap de setmana anterior vam anar a Gualba!! Ohhhh que macu que és Gualba!!! Vam passar un gran cap de setmana, tot i que dissabte tarda no ens va parar de ploure!


Els llampecs vam aprendre a sobreviure a la illa trobant a dos micos salvatges que els van preparar per enfrontar-se als perills de la selva i a crear una nova tribu, ja que junts es com sobreviuran millor! El nom de la tribu és Els micos perduts!

Els Correcas vam seguir amb el centre d'interès: crear un personatge per realitzar la seva pròpia llegenda de Catalunya! Per fer-ho vam fer varies gimcanes pel poble de Gualba. També vam pintar amb diferents parts del cos (va ser molt divertit) un cartell per decorar al cau. I a la nit activitat de relaxació amb música i espelmes...genial

Els Llubatons vam continuar amb el concurs per buscar al número u del màster. Vam realitzar diverses activitats per tal d'augmentar la puntuació. Diumenge vam baixar al poble de Gualba i allà vam fer diverses activitats per descobrir el poble, relacionar-nos amb la gent que hi viu i aprofitar per descobrir la llegenda de La dona del Gorb Negre (Llegenda del Montseny

Per últim els Zambos van jugar a un joc de rol, on tots eren una gran família que s'havia reunit perquè l'àvia Margarita havia mort i s'havia de repartir l'herència. Però la família Zambo no és una família corrent, cada un dels familiars tenia un secret que amagar... Durant tot dissabte van haver d'intentar demostrar als notaris com estimaven a la iaia Margarita per tal de quedar-se amb la gran fortuna d'herència! Però aaiiiii que al final resulta que l'àvia estava ben viva i tot era una trampa per veure la reacció dels seus fills,filles, nets, cunyats.... El diumenge el vam dedicar fer petites dinàmiques de reflexió.

En resum... una excursió genial i molt divertida !!!!

1 Comentaris

quique muro ha dit…
yo vaig nar i mu vaig passar molt bé


chip chip chipchap chap hap aupa aupa molt bé!!!!!!!!!!!!
Més recent Anterior