Sortida Novembre!!!


El passat cap de setmana del 28 – 29 de novembre, l’esplai Oriols varem agafar les motxilles i ens en varem anar a Llinars del Vallès a la casa Xalet Mogent.

Aquest cop, la casa ens queia molt a prop de l’estació de tren, així varem caminar molt poquet i quasi no ens vem cansar.

Després de dinar, cada grup es va posar en marxa i van començar les seves activitats del cap de setmana.

Els Llampecs i els Correcas han realitzat el seu últim robatori, perquè saben que això està malament i no s’ha de fer. Però han de mentir a la Bang i fer veure que tenen un gran desig pels diners i així al desembre amb l’ajut de la Bing, li posaran una trampa i l’atraparan amb les mans a la massa!!!! En aquesta sortida han conegut a la Josefina una noia de Bang Village que sabia el codi per poder entrar a la mina on estava tot el tresor. La Josefina a canvi del codi els hi va demanar que juguessin amb ella. I així va ser com els Correcas i els Llampecs van passar tota la tarda jugant a futbol, a tenis, a bàsquet i a un nou joc que els hi ha agradat molt, el pichi!!! El diumenge van trobar la mina i van agafar el tresor!! Però aquesta vegada les boles d’or les tenen els nens i nenes i no el Bang!!!!!

Per la seva part, la banda The Llobatons va seguir les pistes que el seu company Tex Ritter els va anar deixant a través de mapes i telegrames per tal de preparar la seva primera missió. Van trobar-se tot un seguit de personatges i van haver de superar diverses proves per tal de poder realitzar la missió. A la nit varem intentar aprendre a ballar country...
Finalment i tal i com esperàvem, la missió va ser un èxit total.

Els Zambos, havien d’aconseguir tenir sota el seu poder el màxim de continents possibles. Això ho van fer fent una sèrie d’activitats i proves en dos grups, els indis i els vaquers. Els vaquers van ser el grup que va aconseguir tenir sota les seves mans 3 continents sencers, mentre que els indis només en van aconseguir 2. El diumenge al matí van estar fent el seu projecte, gravant les noticies de la setmana, fent entrevistes o anuncis.

Els pobfres-borinots, el grup de grans de l'esplai, varen tenir la sort de poder comptar amb en Carlos i en Chema, dos nois mexicans que ens van venir a ensenyar la història i la filosofia dels mestres "sensei" japonesos. Ens van fer endinsar en aquesta cultura, i manera de viure, amb una sèrie d'activitats i exercicis, durant el cap de setmana, que ens van ajudar a conèixer-nos una mica millor i saber valorar les coses bones d'un mateix.
L’esport que van estar practicant es deia Kendo i també van fer aquestes activitats per treballar el tema de la violència, d'una forma més dinàmica i lúdica i entendre el kendo com una cultura, un esport i una manera de coneixe's un mateix i a l'altre, i no com a violència gratuïta

El diumenge va ser un dia passat per aigua i la pluja ens va enganxar just quan caminàvem cap a l’estació, així que varem arribar força mullats al tren.

Però això va ser lo de menys, perquè ens ho varem passar bomba tot el cap de setmana!


Aprofitem per a recordar-vos que després del pont tornem a tenir sortida, el cap de setmana del 12 i 13 de desembre. La carta la penjarem en breus!!



Post a Comment

Més recent Anterior