Sortida Desembre!!


El passat cap de setmana, 12 – 13 de desembre l’esplai Oriols varem marxar d’excursió a Sant Pere de Torelló a una casa ben coneguda per a tots, El Molí de la Riera.

Quan vam arribar a l’estació de Torelló, ja es notava el fred i després de caminar una bona estona vam arribar a la casa, on havent dinat cada grup va començar les seves activitats.

Aquesta excursió, va estar dedicada a preparar les obres de teatre, cançons i reflexions sobre el Nadal, que representarem el dia 19 davant dels pares.

Cada grup, va estar treballant el tema que li corresponia durant tot dissabte i part del diumenge.

Això si, el dissabte a la nit el grup de joves de l’esplai, els Katxis van fer una activitat de misteri i por per a la resta de nens i nenes els quals s’ho van passar d’allò més bé.

Diumenge havent dinat, ens en vam anar cap a l’estació i varem arribar a Barcelona, on la temperatura havia baixat, però no tenia res a veure amb el fred de Sant Pere de Torelló, però tot hi el fred tots vam disfrutar de l’excursió i ens ho vam passar molt bé.


APROFITEM PER A RECORDAR-VOS QUE ESTEU TOTS CONVIDATS EL DIA 19 A LA FESTA DE NADAL QUE HEM PREPARAT TOTS ELS NENS I NENES I MONOTORS DE L'ESPLAI!!!


US ESPEREM A LES 11 A L'ESPLAI!!!

1 Comentaris

Anònim ha dit…
La nena de rosa, guapa!!!
Més recent Anterior