Primer dia a l'esplai!!

El dissabte 17 d’octubre, l’esplai Oriols va tornar a obrir les seves portes després de dos mesos de descans.

Aquest any, l’esplai s’omplirà de cowboys, ballarines de can-can, banquers i indis, ja que ens em traslladat al món del Llunyà Oest.

Durant aquest primer dia tots els nens i nenes de l’esplai han hagut de mostrar les seves habilitats com a ciutadans del Llunyà Oest per així poder veure quin era el grup al qual hi podrien fer una millor feina. Això ho han fet a partir d’una gimcana amb 4 proves d’allò més entretingudes.

Després de l’activitat comuna, s’han dividit als infants per edat per a poder estar amb el grup que serà amb el que estaran durant tot l’any.

Com cada any, a l’iniciar el curs, podem veure les cares de sempre i alguna de nova sobretot de nens i nenes dels grups de petits.

El grups d’edat es divideixen en: Llampecs, que tenen entre 5 i 8 anys, els Correcamins, que en tenen entre 9 i 10, els Llobatons, que tenen entre 11 i 12 anys, els Pobfres Burinots que son els més grans i tenen entre 15 i 16 anys i l’altre grup de joves que com a primer any de branca encara no tenen nom, ja que el decidiran la setmana que ve i tenen entre 13 i 14 anys.

Els infants s’han reunit amb els seus monitors durant la ultima hora de cau i han fet les presentacions corresponents, ja que aquest any alguns monitors han deixat l’esplai i tenim noves incorporacions.

I així ha acabat el primer intens dia d’esplai.

Em començat el curs amb les piles ben carregades i amb moltes ganes de disfrutar del nostre Esplai Oriols.

La setmana que ve, ja marxem d’excursió. Ja us informarem de com ens ha anat.

Una abraçada!!

Equip de monitors

1 Comentaris

Anònim ha dit…
No podem veure la carta de la sortida...hi ha un error?

Gràcies.
Més recent Anterior