I si comencem l'esplai?

Ja som aquí família!!!! Encara que per la foto sembla que no tinguem gaire idea de cap a on, estem totalment direccionats cap a l'Esplai Oriols!!!

Amb les piles carregades i les energies a tope per encarar aquest nou curs! I sobretot amb unes ganes impresionants de retrobar-nos amb tots/es vosaltres...

Així que us anunciem que el dissabte 17 d'Octubre l'Esplai Oriols torna a obrir les portes del nou curs! Us esperem a l'esplai a les 10 del matí!!

Pròximament rebreu una carta on podreu trobar el calendari del curs i la fitxa d'inscripció. De totes maneres us l'adjuntem també aquí!

I qualsevol dubte, pregunta, curiositat, etc...podeu trucar-nos!!! (també ho podeu fer servir d'excusa per parlar amb nosaltres)

Moltes gràcies i esperem veure'us a tots i totes amb les mateixes ganes que tenim nosaltres!!!


Equip de Monitors i Monitores Motivats

4 Comentaris

Anònim ha dit…
Hola, sóc la mare del Fidel i la Clàudia. Què bé que ja torneu a començar i que en tingueu tantes ganes! Esteu molt guapos i guapes a la foto :-)

El calendari no està adjuntat o bé hi ha algun problema per consultar-lo.

Salutacions!
Anònim ha dit…
Ei, jo tampoc puc obrir el calendari.
Ja ens arribarà per correu.
Ja teníem ganes de que tot tornés a la normalitat.
Ens veiem el dia 17
Anònim ha dit…
Hola sóc el Carles Calvís que segur que em coneixeu i ja tinc ganes de retrobar-me amb tots vosaltres
Esplai Oriols ha dit…
Sembla que tenim problemes a l'hora de penjar el calendari, etc...Us hem deixat la direcció on podeu trobar el calendari..Tot i així en breus el penjarem correctament!

Ens veiem el 17 amb moltes ganes!!!!
Més recent Anterior