Les colònies escalfen motors...



Hola!!!!

Des de fa 1 mes, les colònies estan escalfant motors...

Els monitors ja vam anar a passar un cap de setmana a la casa de colònies d'enguany, per preparar moltes coses de les magnífiques colònies que ens esperen aquest estiu ben apropet d'Olot!!!

La nostra casa està al peu del Croscat (aquell volcà tan gran, recordeu?). Té uns entorns preciosos, molt i molt verds! De ben segur que hi haurà moltes coses a descobrir-hi!

Els pares podreu començar a tenir alguna pista de com seran les colònies per als vostres fills, el dia 19 de maig a les 21:00 a la Parròquia. Allà hi serem tots els pilots que ja hem començat a escalfar motors. És molt important que vingueu perquè allà fem un petit esbós de com serà tot; perquè us en feu una idea, però sobretot perquè ens pugueu preguntar sobre totes aquelles coses que no us quedin clares o ens vulgueu comentar per millorar.

Fins aviat!

1 Comentaris

Anònim ha dit…
Bon dia!
Com que ens va insistir tant (no recordo el nom del monitor, perdona), ja he buscat al google la informació sobre el mar de magma de Yelowstone, de tots els articles llegits, algun m'ha semblat una mica catastròfic. Espero que els nostres infants trobin alguna sol·lució pel problema i que els més sensibles no s'espantin gaire.

A reveure!
Més recent Anterior