Diuen que rectificar és de savis...


Hola a tots,

Amb molta tristesa us hem de comunicar que NO marxarem de campaments aquest cap de setmana. El temps ens ha fet una mala passada, hauria estat una aventura realment agosarada.

Molt a contracor nostre, hem hagut de decidir que el més oportú era aplaçar els campaments. No podíem passar-nos 3 dies tancats en un lloc molt petit. No podríem plantar les tendes perquè està tot enfangat... ens hem mogut, hem buscat alternatives, però no n'hem trobat cap d'adequada.

Ens sap molt greu, els monitors els havíem preparat amb moltíssima il·lusió, ha estat una setmana a contrarellotge per tenir-ho tot enllestit per demà. Ara ja ho tenim tot, el terreny, els estris de cuina, les activitats, la il·lusió... però els guardem una miqueta de temps, i ben aviat els deixarem sortir!

Si ho havíem preparat tant era per passar-ho d'allò més bé, i si ara ho fèiem de qualsevol manera, probablement, sempre n'hauríem tingut un regust una mica amarg. Els súper campaments són per a gaudir-los d'allò més. Ben aviat arribarà el dia, només cal saber-se esperar.
Cada cosa té el seu moment adequat. No ho dubteu!

Fins ben aviat!

Moltes gràcies per la vostra comprensió!

2 Comentaris

Anònim ha dit…
Ei, ja he posat al blog antic que aquesta és la direcció definitiva!


"Aquesta pluja, que ho banya tot, treu de ses coses s'olor del món, aquesta pluja no té un hivern, només té un dia un poc seré..."
Eli ha dit…
Gràcies Carla!

Ha estat molt bona idea!Així ningú no es perdrà res!!! Està començant a rutllar d'allò més bé! :)

Fins aviat!!!
Més recent Anterior