Ultims dies a Can Maiol...

 

Es va acabant l'aventura, han estat sens dubte 9 dies molt intensos i ara que estem al tram final, estem tristos però tenim clar que aquests ultims dies han de ser més que aprofitats!

Avui, els pirates han volgut ajudar als vilatants ja que els havien saquejat per complet. Els presoners han estat ajudant a trobar tot allò que els pirates havien saquejat fent que aquests fessin les paus. Tot i això sembla ser massa tard ja que per culpa d'un infiltrat la marina està al corrent de tot el que ha estat passant a bord del verdanegra i estan venint directes a pels pirates...



Correcas hem seguit solucionant els problemes de la linea temporal que havien estat causats per un agent anònim, finalment avui hem descobert que aquest era una de les mateixes treballadores del ministeri del temps, ens havia estat prenent el pèl durant tot aquest temps!



Llubas finalment hem resolt el misteri darrera la mort de l'avi i ningú de la familia s'ha quedat l'herència, ha anat a parar al majordom de la casa. 



Kardus aquests ultims dies hem estat investigant com podiem trobar la cura per la pesta, ja que cada vegada erem més els apestats i el poble no es posava d'acord per intentar buscar la cura. Finalment, i després de rebre pistes falses tant del joglar com del senyor feudal, l'hem trobada. Totes felices i sanes.

Per acabar, avui Kardus, al ser el grup gran de la casa, han preparat una activitat de por per la resta de l'esplai, molt i molt bé Kardus, ha estat realment genial i terrorifica!!!!




Fins aviat esplaierus!!! Ens veiem ben aviat!!

Post a Comment

Més recent Anterior