Aquest cap de setmana hem anat a la casa de colònies Artur Martorell a Calafell. Ens va fer bon temps i vam gaudir moltíssim; ho vam passar pipa!!!

Us expliquem què va fer cada grup:

Aquest cap de setmana, els llampecs han hagut de parar el seu viatge en el temps ja que els científics necessitaven que els ajudéssin a fer experiments al seu laboratori 🧪🧫🔬.

A més, han pogut fer activitats per conèixer-se millor i formar un grup cada cop més unit! ⚡🫂


Aquest dissabte els correcas han pogut debatre sobre els estereotips de les relacions amoroses😍 i després han pogut disfrutar d'una gran película com és Shrek 1.
El diumenge van poguer ajudar als extraterrestres👽 vinguts d'Eiren a resoldre una sèrie d'enigmes💡per poder esbrinar el codi d'accés a la NASA. 



💫❤‍🔥 Aquest cap de setmana kardus hem fet activitats per conèixer-nos més i millor🏄‍♀🐕 També vam anar a la platja per parlar de projectes!!.🔝🕯️ Un cap de setmana molt complert!!!
 

 
Les Traskus hem rebut la visita de 3 monstres 🧌 ben estranys amb els quals hem parlat sobre la normativitat i com ens afecta. Al matí hem aprofitat els rajos càlids ☀️ de Calafell per fer uns jocs a la platja, tot aprenent portuguès i moltes més coses del país on anirem a l’estiu 🇵🇹!!!!!!
 

 
Us esperem el proper dissabte 25 a les 10:00 a l'esplai!!!
 
 

Post a Comment

Més recent Anterior