Sortida de novembre!


El passat cap de setmana vam passar-lo a la casa de colònies El Pinatar, a Gualba! Us expliquem què va fer cada grup a continuació!

El passat cap de setmana els llampecs van ajudar a uns directors de cinema 🎥🎞️ a valorar la seva pel•licula i ho van fer super bé! El diumenge van haver de fer una gymcana per poder aconseguir el suport econòmic dels diferents països del món 🌍 per construir la màquina del temps ⏳



 Els Correcamins van ajudar a entendre als visitants d'Eiren👽 com funcionen els gèneres a la Terra i es van entretindre fent molts jocs tradicionals de l'esplai🤸🏻‍♀️. Va ser un cap de setmana ple de reflexions i diversió🦋.

Els llobatons🐺 aquest cap de setmana van parar al planeta Longui per recollir fuel per la nau🛸. Van estar preparant-se per lliurar contra els habitants del planeta i resulta que els Cumbaiás👽 eren bona gent i els hi van donar fuel perquè puguessin sentir les bones energies del planeta. Finalment van aconseguir el que necessitaven i van poder seguir viatjant per l'espai🌌.



Aquesta sortida els Kardus vam construir una màquina per depurar l’aire del búnker i poder tenir prou oxigen per totes 💨😷i seguir així sobrevisquent en el món apocalíptic en el que ens trobem per l’enemistat amb les plantes🌱🌳. A més, vam acabar de concretar els projectes d’aquest curs entre d’altres… (se vienen cositas…🥵)


Les Traskus vam aprofitar el cap de setmana per avançar en els projectes que tenim entre mans i ja us podem anunciar… 🥁🥁🥁 que les butlletes per la panera de Nadal ja estan a la venta! 😱 El dia de la celebració de Nadal desvelarem el guanyador/a amb un sorteig in situ. Quins nerviiiis!! 🤪

També vam aprofitar l’excursió per parlar de l’amor propi 🥰 i el poder que té la paraula per fer mal 💔 o curar❤️‍🩹 l’autoestima d’un mateix o d’algú altre.




Post a Comment

Més recent Anterior