Primera sortida del curs!

Bona nit famílies de l'Esplai! Què tal el primer cap de setmana sense els infants? Els heu trobat a faltar? No se'n parli més: us expliquem que han fet els vostres fills i filles aquests dos dies d'excursió!


Els Llampecs aquest cap de setmana han entrat a la Biblioteca Piruleta on han conegut al Bibliotecari Sedentari i la Doretti, la Ruffli i la Pringli, tres bessonetes una mica entremeliades. El bibliotecari ha decidit enviar-los a totes a un conte perquè feien una mica de soroll a la biblioteca... Allà han conegut al Ton i la Guida i els han ajudat a trobar refugi i menjar. El que no sabíen és que la casa on els han deixat era habitada per una bruixa i a la nit han hagut d'ajudar-los a escapar, sort que els valents Llampecs ho han aconseguit. El diumenge han conegut a una rateta molt boniqueta que s'ha comprat un llacet. Això ha fet que tots els animalons del poble li demanessin per casar-se amb ella, i la pobreta s'ha posat molt trista perquè ella només volia estar guapa per si mateixa. Els Llampecs li han preparat una festa de jocs perquè s'animés i ens hem divertit moltíssim! Ha estat un cap de setmana molt cansat, d'aventures, emoció i intensitat! Tenim moltes ganes de saber quines noves aventures ens portarà haver conegut a les bessonetes i la seva biblioteca màgica!




Els Correcamins han descobert que tot aquest temps han estat vivint a les instal·lacions de l'Estat de Shana, un lloc utòpic on no hi ha guerres ni conflictes. Apart, tres instructors (la Omega, en Kappa i la Delta) els han informat que són els finalistes per a participar en el Projecte Dharma: un viatge que els podria dur a l'Illa de Dharma, on els seleccionats gaudeixen de una orientació i crèdit il·limitats per a poder dedicar el seu futur a allò que més els agradi! Han estat tota la tarda entrenant-se en diferents grups per a posar a prova les seves habilitats. A la nit han fet un pal il·luminat pels entorns de la casa. Diumenge han fet les proves finals, alhora que el comunicat del Govern que dictava els seleccionats finals ha arribat i ha dictat que tots els candidats tenen les aptituds suficients per a poder formar part del projecte! Ja tenen els bitllets d'avió, i marxaràn en breus a Dharma.



Els Llobatons aquest cap de setmana van rebre una carta de l'alcalde de Finiks que els convidava a les festes majors del poble més important del territori. Allà van conèixer el Sheriff i a diferents personatges del poble que els van ensenyar els seus oficis. Estan preparats per la gran festa que els espera?


Aquest cap de setmana els Mendrucs han començat a planificar l'any marcant-se una sèrie d'objectius que compliran al llarg de l'any. També han comentat el que han fet aquest estiu amb una sèrie d'activitats i han acabat el dissabte fent una bandera a la nit i tot seguit una reflexió individual, també marcant-se uns objectius personals. El diumenge han aprofitat que la casa estava a prop de la platja per anar-hi a passar una bona estona gaudint dels últims dies de bon temps i remullant-se, jugant a diferents activitats i gaudint del sol!





El grup de Çensus han aprofitat la primera sortida per preparar un petit organigrama general de tot el curs. Han escollit alguns projectes que duran a terme al llarg de l'any, han revisat agenedes i calendari per tal d'adequar-lo  en la mesura del possible a les seves necessitats, i s'han començat a endinsar al món del premonitoratge.....
Sí sí, heu sentit bé! Els i les Çensus aquest any faràn de premonitors/es per conèixer de més aprop aquesta gran tasca!

Ei... no trobeu a faltar algú? És clar, us hem de presentar el nou grup de l'esplai: Els Tutous!
Aquesta primera sortida ha estat molt especial perquè han passat a un grup dels grans de l'esplai. Han estat tota la tarda escollint el nom que els acompanyarà ja fins al final de la seva etapa com a infants. Han pogut entendre que vol dir tenir un nom propi i després han begut de la salvia de la branca de l'esplai. Ha estat una primera sortida molt emocionant, i ens ho hem passat d'allò més bé!

Això és tot! Recordem que ens veiem dissabte vinent a les 12h a la Reunió de Famílies! 

Molt bona setmana a tots i totes :)

Post a Comment

Més recent Anterior