Últims dies de colònies

Els últims dies de colònies han estat una bogeria i fins ara no hem pogut escriure res! Han passat tantes coses!!

Només tornar de ruta, les 5 cases de Llevant van descobrir que el Peu de Rei era un traïdor i que en realitat estava treballant amb els Caminants Blancs per ajudar-los a creuar el Mur. Van descobrir també que el drac tancat a les masmorres era en realitat la Reina Eleanor, que havia estat transformada pel Peu de Rei mitjançant un encanteri ara fa 10 anys.

Amb l'ajuda dels Cuidadors de Dracs, els infants van aconseguir convertir el drac en Reina de nou, i amb tota la informació que havien recollit durant la ruta van poder preparar-se per fer front als Caminants Blancs. L'últim enfrontament va ser d'allò més adrenalínic i sorprenent! Ningú es va deixar atemorir davant els terrorífics Caminants. Les 5 cases van unir les forces i el seu amor cap a la Reina Eleanor va ser decisiu a l'hora de fer decantar la balança.

Ara el Continent de Llevant torna a ser lliure, i la Reina Eleanor seu de nou al tro després de 10 anys, amb el seu fill retrobat. Les 5 cases se'n tornen cap als seus territoris, però sempre recordaran aquests 10 dies en què van estar més unides que mai! I qui sap, potser algun dia es retrobaran...

Per últim, us adjuntem la lletra de la llegendària cançó que va provocar la caiguda dels Caminants Blancs, que sabem que si ens els trobem en un futur, serà una arma molt útil per tornar-los a vèncer!!


S’acosta una batallla
Ens hem de preparar.
Unim les nostres forces
I els podrem derrotar.

No ens segaran les vides,
Aquests Caminants Blancs.
Lluitant tots junts, famílies;
Agafem-nos de les mans.

S’acosta la batalla
I potser no els vencem.
Però a la nostra reina
Ben segur defensarem.

L’amor pel nostre regne
El valor que te la Pau.
Alcem les nostres armes,
Que no aturin el cantar.

S’acosta la batalla  
I els veiem avançar.
Per molts germans que ens prenguin
No ens rendirem pas.

Roses, lleons i cérvols
Llops, sols, krakens i dracs:
Lluitem fins el final

Amb la passió de Llevant.

(melodia original: Bread and Roses, de Judy Collins)


Post a Comment

Més recent Anterior