Comencen les rutes!

Hola hola famílies!!

Ahir un grup de presos de la presó Encadinats ha escapat. Alguns d'ells, els més petits, ja han tornat a Encadinats. També es preveu que demà arribin dos grups més... Però tranquils! Els nostres infiltrats segueixen amb la seva missió!! :)

Avui ha estat el segon dia de rutes i tot i el mal temps tots els grups han arribat on tocava. Tots aquells grups que havien de dormir a l'aire lliure van trobar alternatives per aixoplugar-se de la pluja i poder passar la nit. Els llampecs avui han tornat a la casa de colònies depsrés de disfrutar d'unes vistes espectaculars.
Correcas han arribat a Bellver i continuen amb les seves històries de bandolers de la Cerdanya. I demà ja tornaran cap a la casa de colònies.
Llubas després d'un dinar amb companyia dels correcas han arribat a Bor i allà han trobat un lloc on poder protegir-se de la pluja.
Pútrids han arribat al Gonec, molt cansats però amb molt de temps per descansar i poder començar el seu tercer dia de ruta amb molta força.
Pel que fa a Zambos també tenim notícies!! Estan tenint més sort amb el temps que els que estem a la Cerdanya, solet i calor. Després de pujar fins el Monte Aloia, avui han tingut una jornada dura i cansada, però han disfrutat del mar i d'uns quants centollos!!

A continuació us deixo alguna foto que ens han enviat!! :) Continuarem informant ;)










Post a Comment

Més recent Anterior