Sortida Zona 2 (Març)


El cap de setmana passat va tenir lloc la sortida de Zona 2!

Com cada any, ens vam reunir amb altres esplais de la nostra zona per compartir un cap de setmana de diversió i noves experiències. Aquest cop vam anar a la casa de colònies La Granja, a Sta. Maria de Palautordera.

La sortida ens va servir per conèixer gent d’altres esplais i fer noves amistats. Vam fer moltes activitats conjuntes amb nens de totes les edats i esplais, però hi havia tantíssima gent que va ser impossible conèixer a tothom!

El centre d’interès de la sortida va tractar el tema de la tecnologia en la nostra vida diària, i ens va fer reflexionar sobre la vertadera importància dels aparells electrònics. L’Antizona, el grup de malvats que havia intentat boicotejar la sortida de Zona 2 l’any passat, va tornar amb l’objectiu de destruir la natura i instaurar un regnat de tecnologia. Però amb els esforços combinats de tots els esplais i l’ajuda d’uns indígenes que vivien al bosc, vam aconseguir foragitar-los de nou.

Un any més, vam gaudir d’un cap de setmana diferent que ens va donar a conèixer moltes coses noves. L’any que ve ens tornarem a trobar amb els esplais de la Zona 2!

Pel que fa als Oriols, ens retrobem el dia 6 d’abril. I recordeu que el cap de setmana del 13-14 tenim sortida!

Bona Setmana Santa!



Post a Comment

Més recent Anterior