Primera sortida!!!


Primera sortida superada i amb èxit! Hem tornat a la rutina esplaienca i la millor manera de demostrar-ho es haver marxat d'excursió!! Tots ens ho hem passat d'allò més bé!!

Els llampecs vam anar a l'escola Hogwarts de màgia. Vam conèixer al Harry Potter, a l'Hermione i al director Dumbledore. Gràcies a la seva ajuda, els llampecs vam descobrir que, en realitat, tots érem mags i ens van ajudar a trobar les nostres varetes i fer les nostres escombres per poder volar. Amb els encanteris que vam aprendre vam ajudar al Harry i als seus amics a aconseguir tots els uricreus per atrapar al dolent Voldemort. Tots plegats vam jugar a molts jocs, vam fer moltes activitats i ens ho vam passar molt bé!!!!!!!

Els correcas hem conegut tres personatges d'allò més curiosos: un escriptor sense inspiració, una actriu en busca de nous projectes on participar i una directora de cinema que vol fer la pel·lícula del segle. De moment els hem convidat a trobar-se tots tres el proper dia de cau. Ja veurem què es duen entre mans!

Els llobatons vam començar el nostre màster particular i vam demostrar les nostres habilitats per descobrir si serem químics, historiadors, atletes o escombriaires. Tot això combinant amb la llegenda de l'hereu de Figueroles i amb una bona tempesta, ens ha donar la recepta perfecte per la primera excursió de l'any.

Els zambos el dissabte vam ser concursants del gran programa "Uno para ganar". Tres grans grups six up, the wallies i zwei van passar la tarda fent proves, algunes fàcils i d'altres més difícils, amb ous, cotons, mitges, macarrons... al final el grup guanyador Six up es va emportar un gran regal, una pilota de pin-pom. El diumenge van decidir quin projecte farien durant el curs, i ja el tenen!


Per acabar, el grup de joves va venir a passar la primera sortida amb nosaltres! Van pensar el projecte que faran durant aquest anys.

I això és tot. Recordeu famílies que el dia 5 de novembre a les 12h hi ha la reunió de pares!


2 Comentaris

Anònim ha dit…
k monoooos
Anònim ha dit…
M'encanta la fotoo!!!
VISCA L'ESPLAI ORIOLS!! <3 <3
Més recent Anterior