MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!!


El passat cap de setmana l’Esplai Oriols va marxar a Font Rubí, Vilafranca. Però aquest cop, era un sortida especial. Els pares ens van visitar diumenge!!

Tots els grups van treballar la responsabilitat i l’ordre de manera diferent i al final van fer una reflexió per presenta-la als pares el diumenge.

Llampecs, van treballar a quests dos valors a partir de gimcanes i jocs variats. Correcas i Llobatons van estar junts durant tota la sortida, ja que eren molt pocs, i d’aquesta manera van aprofitar per relacionar-se entre els diferents grups d’edat. Els nens, mitjançant una gimcana, van treballar diverses situacions de responsabilitat i irresponsabilitat que és donaven a la seva vida diària.

Per una altra part, Zambos, van aprofitar per treballar l’orientació, ja que aquest any, durant les colònies, faran un tros de la ruta sols. Els calia practicar!! J D’aquesta manera, també, van treballar la responsabilitat que tindran al marxar sols.

I per últim, Pobfres, van treballar la responsabilitat i l’ordre en el futbol. Creien que després de tots els Braça-Madrid i la proximitat de la final de la Champions, s’havia de treballar l’agressivitat que es veia al terreny de joc.

Diumenge, amb la visita dels pares, vam aprofitar per fer activitats tots junts, amb famílies incloses. Un terratrèmol va destruir tota la terra i els habitants de la casa de colònies Barea havien d’aconseguir reunir tots els objectes o valors necessaris per sobreviure. Però, no tots els valors eren necessaris. Al final, els nens i les famílies, van descobrir que tot era una broma d’un programa de televisió que volia mostrar que la societat d’avui en dia és molt materialista i té moltes coses que no són necessàries.

Després cada grup va fer l’actuació-resum, de les conclusions a les que havien arribat. I a continuació vam dinar tots junts el deliciós menjar que els pares havien portat.


Moltíssimes gràcies a tots els pares i mares que van venir diumenge i que van participar activament en les activitats!! Us agraïm molt la col·laboració.

Post a Comment

Més recent Anterior