Bon estiu!


Hola!!!

Vam acabar el curs i gairebé no ens vam acomiadar! Vam fer un breu resum del què havia estat la platja per tal de publicar-ho al full parroquial "l'Oriol". Aquí us el deixem per si el voleu llegir!

El passat dissabte dia 13, l’esplai Oriols ens en varem anar a la platja d’Ocata per a finalitzar allà el curs 2008/09 entre el sol i la sorra.

Els infants recordaven que no només anàvem a la platja a gaudir, sinó que havíem de recuperar els contes que els germans Ataim ens havien pres a principi de curs i als quals els havien canviat els finals per a fer-los tristos. I així ho varem fer, amb l’ajuda dels personatges dels contes i passant algunes proves, els infants, van trobar als germans Ataim i als contes i tots els personatges van poder tornar al seu conte amb els seu final feliç.

El dia va ser molt complert i tots ens ho varem passar d’allò més bé. Plens de sorra i de sal l’esplai Oriols va agafar l’últim tren de l’any per a tornar a Barcelona i infants i monitors es van acomiadar fins a les colònies o fins al curs següent.

Ha estat un any molt màgic i divertit i esperem començar l’any vinent amb la mateixa força i il·lusió que aquest curs i poder seguir veient als mateixos infants i fins i tot a alguna cara nova.

Gràcies per tot!


Fins aviat!!


Post a Comment

Més recent Anterior