Tornem d'excursió!!


Hola!!!!


Us deixem l'escrit que hem preparat com a crònica de la darrera sortida!!!


"El cap de setmana del 25 i 26 d'Abril no va deixar indiferent a cap membre de l'esplai Oriols!
Els dos grups de més grans, els Pobfres i els Katxis, van anar al Matxembrat. Aquesta trobada d'adolescents i joves d'arreu de Catalunya va ser una gran oportunitat per conèixer gent i per treballar la comunicació amb qui ens envolta, superant les barreres que hi puguin haver, com la vergonya.


La resta de l'esplai, van anar a l'Eurostage, a Caldes d'Estrac. Els més petits, els Llampecs, estan a punt de descobrir el final de la història que estan treballant aquest curs. Mitjançant una gimcana van apropar-se al seu objectiu: tornar a posar al seu lloc les coses que s'han capgirat dins els contes.


Els Correcas van ajudar unes artesanes a fer un taller de joies de ceràmica. I per poder trobar el remei per la misteriosa malaltia que tenien, van fer una sèrie de proves molt divertides.

Els Llobatons van fer un càsting, que tocava diferents àmbits de l'expressió artística, per preparar la nova representació que estan preparant.

Diumenge ens vam llevar amb una fina pluja, més tard es va obrir el cel, es va tapar de nou, ens va deixar ben xops i després ja no es va tornar a veure cap més núvol amb tot el dia! Vam agafar el tren de tornada i ens vam trobar de nou, tots junts a l’esplai."


Fins aviat!!

Post a Comment

Més recent Anterior