Hem tornat d'uns campaments genials!!



Efectivament va ser inoblidable...


Us deixem la crònica que hem fet com a resum del cap de setmana... GRÀCIES a tots per haver-lo fet possible. Vam fer rajar l'aixeta amb el cabdal just...

Dissabte al matí, la Parròquia tornava estar plena de nens i nenes, pares i mares, monitors, motxilles i molta emoció. Per fi havia arribat el dia! I és que començava un cap de setmana una mica especial i diferent de qualsevol altre. Ens vam disposar cap a Santa Maria de Martorelles: tren, autocar, caminar i finalment arribada al terreny. Ja era hora de dinar, i tot fent rotllana vam dinar. Després de descansar una estona vam començar les activitats per grups i vam muntar les tendes de campanya. Per una nit, la nostra única casa seria la tenda. L’emoció i la il·lusió d’una nova experiència, sobretot per als més petits, es respirava en tot moment, i augmentava a mida que s’anava fent fosc. L’endemà al matí, continuava l’aventura: esperàvem la vinguda dels pares, mares i familiars al terreny! En arribar vam fer una activitat tots plegats, on ens ho vam passar d’allò més bé, tant petits com grans. Va acabar amb una guerra d’aigua per fer passar una mica la calor.

Vam rebre la visita de l’Equip pastoral, i el Mossèn ens va ajudar a celebrar una Eucaristia d’allò més participada, on vam exposar tota la nostra feina i experiències del cap de setmana. Vam acabar el nostre dia de convivència amb un dinar de germanor fantàstic en què els pares ens van delectar amb les seves exquisideses. Va ser un dia realment extraordinari, que ens va demostrar una vegada més que l’esplai el construïm entre tots.


A reveure!

3 Comentaris

Anònim ha dit…
Un gran cap de setmana, això es pot apreciar sens dubte! Els que ens vam quedar a Barcelona sentíem les vostres rialles i cançons!
Anònim ha dit…
un cap de setmana màgic...

realment som un esplai fantàstic!!!
Eva Maria (Mare Esther i Toni) ha dit…
Realment, va ser un bon dia, vaig disfrutar i em va dur molts records de la meva època esplaiera
Més recent Anterior