Sí, hem trobat neu!!!



Ja hem tornat d’excursió! Aquest cap de setmana ha estat inoblidable! Hem anat fins a Planoles, al Pirineu Oriental, a buscar neu, i el millor de tot, n’hem trobat!

Aquesta vegada vam quedar dissabte ben aviat a Sants ja que el tren sortia molt d’hora! Vam arribar gairebé a l’hora de dinar a l’alberg de Planoles. De seguida vam fer un primer contacte amb la neu, boles i guerra de neu, petits i grans. Més tard, després de dinar vam baixar amb un trineu.

A la tarda vam fer les activitats pròpies de cada grup. Els Llampecs, els més petits van fer jocs moguts i després van fer galetes de mil formes diferents, boníssimes, per cert! Els Correcas havien perdut el seu taulell de joc i van haver de superar unes proves no gaire fàcils per tal de retrobar-lo. Els Llobatons també van haver de demostrar que eren hàbils cantant, ballant, corrent... i els Pobfres van anar fins al poble, ben conegut per ells des de fa uns anys, a fer-hi una visita-gimcana. Finalment, els Katxis, els més grans, van preparar una representació de dos contes clàssics en versió moderna per tal de practicar la interpretació ja que a final de curs faran una gran obra de teatre on hi estem tots convidats. Diumenge al matí vam continuar les activitats fins a l’hora de dinar. Després de dinar, esgotats, vam agafar el tren per tornar cap a Barcelona. Vam arribar molt cansats però contents, feliços d’haver viscut amb tanta intensitat el cap de setmana esperat des de feia molts dies.

Post a Comment

Més recent Anterior