Sortida a Aiguafreda! 22-23 Novembre



Després d'alguns dies d'espera...
Aquí us fem una breu crònica del que va ser la nostra sortida del cap de setmana passat!! A la foto ens falten els Katxis, que també hi eren!!! Però estaven tan enfeinats preparant activitats que gairebé no van tenir temps de fer-se fotos!!! ;)

"L’esplai ja torna a ser aquí! Després d’un cap de setmana fresquet a Aiguafreda…

Vam passar un magnífic cap de setmana a la bonica casa modernista de la Llobeta! Una vegada més hi vam anar tots, des del més petit fins al més gran. Dissabte, pels voltants del migdia, el tren ens va deixar a Sant Martí de Centelles i després de fer una bona baixada a peu, creuant un pont, vam aparèixer a Aiguafreda. Tot caminant una bona estona vam arribar a l’esperada casa.

Els Katxis, els més grans, comencen a preparar-se per fer de monis i van preparar una gimcana pels Llampecs (els més petits), que els va agradar molt. A la segona part de la tarda, els Katxis van haver de reconstruir un conte tot investigant i preguntant als diferents monitors, coses que necessitaven. Diumenge van anar a fer una bona excursió pels boscos dels voltants. Els Pobfres, dissabte a la tarda van seguir amb el seu joc del Pobfre més català; aquesta vegada van poder comprovar com anava el seu nivell de coneixença de Catalunya a través d’un joc inspirat en el Pasapalabra, més tard van fer una reflexió a través d’una cançó. Diumenge al matí van fer fajitas mexicanes per practicar, ja que el dia 20 de desembre faran la seva mostra cultural sobre Mèxic, al parc de Villarroel. Els Llobatons van començar a preparar les seves titelles per fer la representació nadalenca, i a la nit, van compartir joc de nit amb els Correcas, el joc dels cavallers del so i la llum. Els Correcas durant tot el cap de setmana van haver de superar un procés de selecció per poder obtenir un paper en una obra de teatre i així poder gravar-la durant tot el diumenge i representar-la davant de tot l’esplai. Finalment, els més petitons, dissabte a la nit van fer jocs per perdre una mica la por i la vergonya, i diumenge al matí van caminar fins al poble per fer-hi una gimcana.

Havent dinat, vam tornar tots junts fins a l’estació de tren on vam agafar el tren que ens va dur fins a Barcelona, i una vegada més, vam arribar sans i estalvis, cansats però feliços".


Fins dissabte!!!

2 Comentaris

Anònim ha dit…
l'aigua si que estava freda...
però lo bo és que... no teniem que compartir l'habitacició amb ningú!!
els llubes vam fer la millor festa del món!!!!!!!!som uns liantes!!!
Anònim ha dit…
Llàstima que l'esther no va poder anar.
Esperem a la propera
Més recent Anterior