Sortida a Centelles!!!!!


L’Esplai Oriols, el passat cap de setmana del 25 – 26 d’octubre, vam marxar d’excursió. Aquesta primera excursió hem anat a Centelles, a la casa de Mas Banyeres.

Després de dinar i fer un petit descans, cada grup va posar en marxa les activitats programades. Els més petitons, els Llampecs, van començar fent una activitat per a aprendre a fer-se bé el llit i a ordenar el seu “buc”, ja que aquest any tenen força nens nou. Després van aprendre una cançó per a no tenir por a les bruixes, que ens van cantar a tot l’esplai l’endemà a l’hora de dinar. Després de berenar van conèixer un personatge que vol que tots els contes tinguin un final trist, l’endemà al matí van fer una porta per a poder entrar a dins els contes i fer que acabin bé, però la porta es va trencar i la van haver d’arreglar.

Els Correcamins, el dissabte a la tarda, a través d’un taulell de joc que tenen amb portes, van anar a parar al conte de Hansel i Gretel, van estar fent jocs varis per a conèixer a aquests dos personatges i el seu conte i després van fer un taller de cuina, on van fer pastissets de xocolata amb formes, que ens van donar a la resta de l’esplai per a sopar. El diumenge van anar a fer una descoberta de l’entorn i van fer una reflexió sobre el que els havia transmès el conte.

Els llobatons, a la tarda, van conèixer a dos personatges, els germans Barcanova que els hi havien robat alguna cosa. A través d’una gimcana que va durar tota la tarda, van descobrir que uns altres germans, els hi havien robat els contes que estaven escrivint, però que ja no hi podien fer res perquè els contes ja havien estat editats per els germans Cruïlla. A la nit van jugar al joc de la bandera amb els Pobfres i el Katxis i després van fer unes danses. Al diumenge van anar a fer una excursioneta i van estar fent jocs varis.

Els Pobfres, van començar el joc dels Pobfres, que es com un Trivial però dirigit als nois i amb diferents preguntes de varis temes.
Aquest anys el grup de Pobfres faran un projecte que consistirà en conèixer gent de la seva mateixa edat de diferents llocs. Al final del trimestre, faran una mostra cultural al parc de Villarroel del país que hagin treballat.
Els monitors els hi van explicar el projecte als nois i van començar a pensar que faran i com ho faran. A la nit van fer la bandera amb Katxis i Llobatons i el diumenge al matí vana anar a fer una descoberta de l’entorn.

Els Katxis, van fer una gimcana per a conèixer un conte per a nois i noies del Sergi Pàmies. A través de proves i jocs van anar trobant les parts del conte, per a després fer-ne una reflexió. A la nit van fer la bandera i al diumenge van anar a fer una excursió i van preparar l’activitat que faran a la resta de nens de l’esplai el pròxim dia 8.

El diumenge, després de dinar tots varem anar caminant al tren i varem arribar al cau a les set menys quart, cansats però molt contents.


Aprofitem per a recordar a tots els pares, que el pròxim dissabte dia 1 no hi ha cau i que el dia 8 de novembre tenim la reunió de pares. Us hi esperem!!!!!!

1 Comentaris

Anònim ha dit…
Quines footoss més boniques!!

I quines ganes tenia d'esplai.....gran cap de setmana!!!
Més recent Anterior