Moltes gràcies!!!



Després de 3 dies rebent missatges d'agraïment per part vostra, ara ens toca a nosaltres...

Moltíssimes gràcies a tots i cadascun de vosaltres que heu fet possibles aquestes colònies. Sense els vostres fills la nostra feina no hauria tingut cap mena de sentit. Han estat molts dies de feina per obtenir una recompensa innimaginable: 10 dies d'emocions, d'aprenentatge mutu, de compartir, de convivència amb la natura, 10 dies que per a tots nosaltres han significat un creixement personal, més gran o més petit, però que de ben segur guardarem per sempre al cor.

Nosaltres creiem en la nostra tasca d'educar en el lleure, i per això la fem tan bé com sabem. Els vostres agraïments ens han tocat ben endins, moltíssimes gràcies.

Gràcies per tot el suport que ens heu donat en tot moment, esperem retrobar-nos tots al setembre, amb les piles ben carregades, amb moltes ganes de continuar fent camí.

Equip de monitors i directors de l'Esplai Oriols

3 Comentaris

Unknown ha dit…
Eiii!!
i tan que si, moltissimes gràcies a tothom!!
mol bon estiu i fins el curs q ve!!
una abraçada!
Anònim ha dit…
Moltes gràcies a vosaltres!
L'Esther ha passat uns dies genials, i m'ha fet una enveja increïble. M'ha portat molts bons records, i he de reconèixer que he fet els típics comentaris de mama quan ha arribat a casa (allò que ja em deia la meva mare i que pensava jo no faria mai), com:
-Segur que de colònies t'ho menjaves tot?
-Segur que de colònies t'aixecaves a la primera?
- Segur que de colònies....
És genial poder anar de colònies i una de les experiències educatives que més es recorden després.

Endavant i bona feina!
Anònim ha dit…
visca els llubes!!!!!
visca l'esplai oriols!!!!!
Més recent Anterior