Hem arribat a l'Olimpella d'Oriols!

Bon dia, famílies!

Després d'un dia intens, els infats de l'esplai han arribat a l'Olimpella d'Oriols, el punt de trobada de totes les polis de Grècia: Atenes, Creta, Delfos, Esparta i Troia!

Un cop allà, els semideús i les criatures de totes les polis s'han presentat i han fet pública de nou la terrorífica situació en què s'havien trobat... Els déus han desaparegut!

Per a poder solucionar-ho, és vital la cooperació entre les polis i aconseguir que totes estiguin en harmonia. Així doncs, han fet diverses proves per a guanyar punts i repartir-se de manera justa les tasques a fer per aconseguir que tot funcioni... Totes les polis han fet un paper espectacular i ara ens assegurem que tot estarà net, polit i ordenat!

Després, cada polis s'ha reunit durant una estona amb els seus caps i han conegut la llegenda de la seva polis, i han rebut un obsequi que els representa. Al final, han après l'himne de la seva polis i la seva coreografia que han ensenyat a la resta de polis. Ara ja som uns vilatans i vilatanes de la Grècia més pura i coneixem els seus secrets més profunds!

Demà continuarem amb la recerca dels Déus i descobrirem què podem fer sense ellxs... Serà una experiència increïble i esperem que tot se solucioni aviat!








A banda, us informem que els Mendrucs ja han arribat a Cantàbria! Aquest matí han aterrat a Santander i han passat el dia descansant i carregant les piles per l'intrepidant aventura que inicien demà. Durant els propers dies us mantindrem informats i informades de tot el que van descobrint.





Fins molt aviat!

1 Comentaris

Noelia ha dit…
Sort a totes les polis amb aquesta aventura....gràcies monis per les informacions i les fotos
Més recent Anterior