Campaments 2019




L'últim cap de setmana, el vam poder viure dormint en tendes de campanya enmig de la màgia de la natura. Tot i el risc de pluja, va acabar sent un cap de setmana inoblidable!

Llampecs


Aquesta sortida, els Llampecs hem après a muntar tendes i ens hem trobat amb una tribu que es deia Malala. En aquesta tribu hi havia un jefe que estava malalt i als Malala havien d'aconseguir una poció per curar-lo però ningú sabia al que ficava a la recepta i van demanar ajuda als Llampecs per esbrinar als ingredients i fer la poció. Per aconseguir cada un dels ingredients havien d'aconseguir passar una prova. Finalment van aconseguir passar-les totes i vam poder fer la poció perquè al jefe del Malala la pugués prendre i recuperar-se del tot.



Correcas



Aquest finde Correcas hem gaudit molt aprenent (molts per primera vegada) a muntar tendes! No només això, sinó que ens hem tornat a trobar el conill que ens va portar a l'estrany món en guerra pel que hem estat anant tot el curs. Amb ell, ens n'hem anat al passat per descobrir la misteriosa història de les reines blanca i roja i els motius per la separació del regne en dos. Abans, però, vam haver d'encaixar el passat gràcies a l'ajuda dels mestres del temps, amb els que vam competir cantant cançons i jugant a jocs de memòria i ritme!

Quina setmaneta!




Llubas

Aquest cap de setmana els llobatons hem entrat a Lluflix, un portal a internet on hi ha moltes pel·lícules i series.
L'administradora de la pàgina ens ha explicat que hi havia moltes pel·lícules que havien desaparegut i ens ha dit que havia estat culpa d’una associació anònima anomenada INDIGO. Al principi s'ha pensat que nosaltres érem els culpables i formàvem part d’aquesta associació i ens ha fet participar en un concurs, anomenat QLlubas per poder tornar al món real i sortir d'internet. Però hi havia un problema, només un grup podia sortir d’internet!!! 

Hem fet dos grups i diferents proves per decidir quin grup sortia i quin es quedava a investigar!




Tutous


Aquesta sortida els Tutous, hem aprofitat que era l'última sortida del curs per a treballar la cooperació entre nosaltres cara les colònies. Durant la tarda vam aprofitar per fer tot d'activitats emmanillats i emmanillades, i poder col·laborar entre nosaltres pels millors resultats. A la nit, vam continuar amb la mateixa dinàmica i vam parlar de temes que ens preocupaven i qüestions que no coneixíem, i així aprendre tots i totes de nosaltres. Tenim moltes ganes de colònies i esperem que aquests dies de final de curs continuin igual de genials ❤



Mendrucs


Aquest cap de setmana els mendrucs hem fet un joc de rol! Cada mendruc era un personatge que assistia al funeral de la Saleida, una influencer que aparentment havia mort per causes naturals. No obstant, a mesura que els diferents personatges anaven interactuant entre ells per aconseguir els seus objectius va acabar sortint a la llum que la Saleida havia estat assassinada! Però encara ens esperava una altra sorpresa, ja que al final vam descobrir que realment no estava morta! Una trama plena de girs abans d'una activitat de cohesió en la que els mendrucs van dir per qui se sentien agraïts i per què. Diumenge van participar amb la resta de l'esplai en la resolució del Centre d'Interès d'aquest any de tot l'esplai.



Post a Comment

Més recent Anterior