SISENA SORTIDA (27 i 28 d'abril)



Llampecs

Aquesta sortida els Llampecs s'han trobat a la pobra Kathering (la mànager de Can Llamp) plorant perquè el seu xicot l'havia enganyat! Els Llampecs van conèixer la parella que tenia un caràcter una mica dominant i sexista... De seguida se'n van adonar i li van fer veure a la Kathering que havia de fer alguna cosa al respecte! Durant tota la tarda de dissabte es van treballar els rolls de gènere, el feminisme i el significat de masclisme per acabar concloent amb un debat on els petits han fet veure al xicot de la Kathering que no tenia una actitud adequada amb ella.
A la nit es va jugar al pal il·luminat on els infants havien d'aconseguir robar el fulard amagat dels monitors sense que ells se n'adonessin.
I al diumenge es va fer un macro joc de roll on cada infant tenia un personatge amb unes missions molt especifiques que havien de complir mentre que tots junts havien de fer front al malvat emperador i el seu gran exèrcit!

En resum, un cap de setmana on els Llampecs han après molt i on han fet de la seva imaginació i creativitat una eina per fer realitat allò que volguessin!



Correcamins

Aquest cap de setmana els correcas han aprofitat que arriba el bon temps per anar a la platja! El dissabte van anar amb el grup de llobatons a gaudir del solet de Caldetes fent castells de sorra i jugant al Rugby ensabonat. Es van mullar fins als genolls! A la nit van fer un pal il·luminat i durant el diumenge van aprofitar que eren poquets per fer activitats de cooperació i dinàmiques per conèixer-se més! 

Ha sigut un cap de setmana molt cansat però molt divertit!

LLobatons

Els llubas vam gaudir de la tarda del dissabte anant a la platja a jugar amb els correcas. Vam jugar amb la sorra, fent castells, ens vam mullar els peuets al mar i vam acabar jugant a Rugby amb un sabó.
A la nit vam fer diversos jocs i vam acabar fent-nos massatges.
Diumenge al matí ens el vam passar fent jocs per augmentar la confiança amb el grup i la cooperació entre tots els llubas.


 Resumint, un cap de setmana molt complet, ple d'aventures i coneixença de grup!



Tutous

Aquesta sortida els Tutous s'han trobat uns personatges a l'illa que els han fet suar de valent! Eren un equip de militars que han estat vigilant els Tutous durant tot el curs i ara els posen a prova per poder comptar amb ells per sortir de l'Illa. Han hagut de superar un dur entrenament per posar a prova les seves habilitats físiques de punteria i agilitat. Durant la tarda, van preparar-se per la guerra de pintura que posava a prova l'estratègia, cooperació i astúcia. A la nit, vam fer dinàmiques d'introspecció per parlar dels Tutous, les seves coses bones i dolentes i tot allò que aporten al grup. Va ser molt interessant i intens!. L'endemà al matí, els Tutous van fer un scaperoom per posar a prova les seves habilitats de lògica i enginy, i amb 60 minuts van aconseguir superar tots els reptes! 

Ha estat una sortida molt completa i ja tenim ganes de bon temps i campaments, i per poder sortir de l'Illa!



Mendrucs

Aquest cap de setmana no hem sigut gaires mendrucs, i hem aprofitat per fer una sortida més relaxada. Dissabte a la tarda vam jugar a un joc de cartes i després vam fer alguns jocs més moguts. Després de sopar vam baixar a fer una volta pel poble, Caldes d'Estrac, on hi havia molt bon ambient i música en directe. El diumenge vam fer un joc pels grans entorns de la casa i vam mirar una pel·lícula, Juno, a partir de la qual vam fer un petit debat. 

La foto que veieu és una selfie que ens vam fer tots i totes juntes al poble la nit de dissabte!




Post a Comment

Més recent Anterior