Dia llarg

Hola famílies i amics de l'esplai Oriols!

Aquest dissabte vam anar al baixador de Vallvidrera, ja que com ens va indicar el joc de l'oca, hi havia unes muntanyes místiques.

Un cop allà ens vam trobar amb una tribu de prehistòrics que tenien molts problemes, així que ens vam preparar per ajudar-los. 

Vam barrejar grans i petits i vam fer grups per tal de poder-los ajudar a tots.
Ens vam adonar que hi havien sis prehistòrics i cada un d'ells tenien un problema i a més tenien un objecte molt estrany: El primer que ens vam trobar que tenia molt fred i utilitzava una corda de collaret, el segon no recordava les coses i tenia una espècie de pintura, la tercera tenia molta gana i es menjava un pal amb una corda, el quart no sabia tornar a casa, una altre no podia caminar gaire bé i l'última no veia amb claredat però tenia unes ulleres al cap.

Un cop els vam ajudat a descobrir per què servien els seus objectes, ens vam reunir tots i els de la tribu ens van donar les gràcies per haver-los ajudat
Els sabis que ens acompanyaven van quedar fascinants en veure aquells objectes peculiars que no havien vist mai i els hi van preguntar d'on els havien tret. Els de la tribu van respondre que els hi va donar una persona molt estranya, amb una roba extravagant. Es veu que només els hi va donar els objectes i va marxar sense dir res.


Qui és aquesta persona misteriosa?


Potser ho descobrirem el dia de la Platja...




Post a Comment

Més recent Anterior