TERCERA SORTIDA (15 i 16 de Desembre 2018)

Llampecs 

Aquest cap de setmana els Llampecs hem conegut a una monitora del segle passat i ens ha ensenyat danses tradicionals del nostre l'esplai. A mĆ©s a mĆ©s hem preparat l'obra de Nadal que farem el dissabte vinent!!! Em posat tota la nostra dedicaciĆ³ ballant, cantant i actuant per tal de sorprendre a tot l'esplai!!!!





Correcamins

Aquest cap de setmana els Correcas hem preparat l'obra de Nadal que farem dissabte vinent! Hem dedicat molt esforƧ perquĆØ tot estiguĆ©s llest i ja nomĆ©s falta esperar el dia! DesprĆ©s hem fet un sorteig per repartir els noms del nostre amic invisible i ja estem pensant idees per fer el regal. Per Ćŗltim hem fet uns jocs diversos per passar un moment maco totxs juntxs abans que acabĆ©s l'any i per no sortir a fora, que feia fred!



Llobatons

Aquest cap de setmana els llubas tambĆ© hem estat preparant l’actuaciĆ³ que representarem a la festa de Nadal d’aquest dissabte, ja veureu que xula Ć©s! I a la nit hem fet un pal il·luminat. 

El diumenge han aparegut 3 militars vinguts del joc de... Fornite! S’han encarregat de portar disciplina i ordre al grup tot fent activitats fĆ­siques pel bosc, un entrenament d’allĆ² mĆ©s divertit i a mĆ©s a mĆ©s, hem pogut gaudir de la natura i la pluja. Al final un dels militars ha caigut i tenia la pista que el segĆ¼ent videojoc Ć©s Just Dance!! El que s’ha de fer per rescatar una persona!



Tutous 

El cap de setmana ha estat sĆŗper divertit! Tot va comenƧar de perles a l'haver de trobar paraules relacionades amb Nadal a una sopa de lletres enorme, on amb els ulls tapats van haver d'encerclar-les jejeje quina obra d'art ens va sortir! Seguit d'un conjunt d'activitats relacionades amb la setmana que ve, els Tutous van preparar una petita actuaciĆ³ que ens deixarĆ  a tots amb la boca oberta :)

A la nit, un "contraband" va tenir lloc, on amb petites proves que van decidir ells mateixos es van posar a prova! I... Ćŗltim perĆ² no pitjor, vam fer una batalla de canelons (mĆ rfegues) on van lluitar fins al final per mantenir-se al lloc.

Diumenge al matĆ­ vam seguir retocant l'actuaciĆ³ perquĆØ surti genial, juntament amb diversos jocs que ells mateixos van proposar on ens ho vam passar genial!

El cap de setmana ha estat curtet perĆ² l'hem acabat amb un gran somriure a la cara!






Mendrucs 

Aquest cap de setmana els Mendrucs van comenƧar la sortida fent alguns jocs moguts per no perdre l'escalfor, que a Planoles feia molt fred! DesprĆ©s van estar preparant la sĆŗper actuaciĆ³ que podreu veure dissabte que ve al dia de Nadal de l'esplai. No podem dir-vos gaire cosa, ja que Ć©s sorpresa, perĆ² tots i totes elles en tenen moltes ganes... 
A la nit els mendrucs van comenƧar amb una pluja d'idees sobre els possibles destins pel viatge que farem aquest estiu!!!! Ara els toca buscar informaciĆ³ sobre les opcions mĆ©s votades per veure quina Ć©s la mĆ©s adient. 
DesprĆ©s van jugar al tot s'hi val per moure's una mica i acomiadar bĆ© el dia. Diumenge al matĆ­, malgrat la pluja, van anar al poble, a Planoles, per estirar una mica les cames. AllĆ  van acabar de pulir tots els detalls de l'actuaciĆ³ de Nadal perquĆØ dissabte tot surti a la perfecciĆ³.







Post a Comment

MĆ©s recent Anterior