SEGONA SORTIDA ( 24 i 25 de novembre 2018)



Tot i que vam tenir alguns imprevistos en aquesta sortida, els vam saber afrontar tots junts i vam gaudir d'aquest cap de setmana ple d'emocions i moments inoblidables. A continuació us explicarem les aventures de cada grup durant aquest cap de setmana de novembre.


Llampecs


A la tarda els Llampecs vam fer jocs tranquils a l'habitació, vam posar mantes per tota l'habitació per poder seure a terra sense agafar fred. El primer joc que vam fer els Llampecs va ser el joc de la cautela. Després per parelles, hem fet un massatge relaxant amb música i en finalitzar hem jugat a l'infiltrat. Per últim hem fet dues endevinalles molt difícils d'endivinar.
A la nit hem fet jocs reflexió i coneixença entre nosaltres.

El diumenge al matí, els Llampecs hem jugat al pi, a l'amagatall, al pica-paret i molts més jocs divertits per gaudir del sol i la muntanya.



Correcamins i Llobatons



Aquest cap de setmana els correcas i els llobatons hem fet TOTES les activitats junts! Per què? Doncs perquè les llubecolimpíades ho requerien!

Després d'arribar i dinar a la casa, vam fer diverses proves per veure quin continent seria el vencedor; si Oceania, Antàrtida, Àsia o Àfrica. Com que tots quatre van resultar tenir unes qualitats admirables, les olimpíades van acabar en empat. Qui sap com acabaran d'aquí a quatre anys!





Tutous


Durant la tarda vam poder descobrir més a fons els seus companys i companyes, descobrint veritats i mentides i intentant endevinar de qui eren... Vam fer molta pinya i ens ho vam passar genial! A la nit, vam fer jocs moguts per acabar de culminar el dia cansadíssim que havíem passat. Abans d'anar a dormir vam fer una partida del Cuarto Oscuro i vam posar a prova les nostres habilitats de camuflatge :)


Al matí del diumenge, vam recollir totes les nostres pertinences i vam seguir el nostre Centre d'Interès. Els Tutous es van creuar a tres indígenes de Tutu Island, els quals no tenien nom sinó que eren nombres. Eren una mica estrafolaris i només parlaven d'una cosa: LA COSA. Els Tutous van haver de passar diferents activitats per trobar diferents parts d'un mapa... Un mapa que guiava fins a un tòtem d'una senyora pèl-roja, anomenada Miss War, de la que hauran de descobrir moltes coses... Finalment, els "nombres" es van beure una poció que els va fer oblidar tot el que havien viscut aquell dia, però... Per què? Ha estat un cap de setmana fantàstic que ens deixa amb molta intriga per continuar trobant-nos i descobrir tots els misteris que amaga l'illa!








Mendrucs


Aquest cap de setmana els Mendrucs han viatjat pels diferents centres d'interès de tots els grups de l'Esplai. Dissabte van endinsar-se en el món dels Llampecs mentre intentaven guanyar una estrella Michelin per als seus restaurants cuinant un brownie i un pastís de formatge. Tots dos van sortir d'allò més bons i van aconseguir l'estrella Michelin tan desitjada!! També van passar pel centre d'interès del grup de Llobatons, on van haver de superar un dels nivells més complicats del videojoc "Just Dance". A la nit, com a Tutous, van explorar l'illa deserta on els havia abandonat el vaixell que els portava en un creuer, a la recerca de recursos.

El diumenge, van visitar el País de les Meravelles, on passen la major part dels dies d'esplai el grup de Correcas, i van intentar endevinar qui eren en realitat, ja que després de seguir el conill blanc fins aquest lloc de fantasia ho van oblidar. Un cop recuperades les seves identitats, els Mendrucs van acabar l'estada a la casa amb un "escondite" i molt bones sensacions.

Aquest ha estat un cap de setmana ple d'aventures i que ens deixa amb ganes de més. Ens veiem la setmana que ve!!







Post a Comment

Més recent Anterior