PRIMERA SORTIDA (27 I 28 d'Octubre 2018)

Malgrat que ens ha plogut quasi tot el cap de setmana, l'Esplai Oriols ha passat una gran sortida plena d'emocions. Principalment s'han iniciat els CI de cada grup i s'ha posat en context els infants. A continuació cada grup explicarà les seves aventures.

Llampecs

Els Llampecs ens hem trobat tres personatges que deien ser caps d'un restaurant molt important. La cuinera, l'encarregada del màrqueting i l'encarregat de les finances necessitaven nous treballadors. Així que per entrar dins, havien de passar unes proves relacionades amb la cuina. Jocs com el telèfon, la figa, el tres en ratlla entre d'altres han sigut claus per veure les capacitats dels nous possibles membres del restaurant. Han fet diferents logotips per plasmar l'exquisitat del restaurant i possiblement un d'ells sigui la nova imatge de Can Llamp.

A la nit els llampecs han jugat al fet i amagar a la foscor i després se'ls hi ha explicat el conte del Llop i el Gos que parla sobre la llibertat i el cost d'aquesta.L'endemà van fer les últimes proves. El salta-fulard, l'aranya i un joc de cautela (robar unes claus sense fer soroll),...Totes aquestes proves han sigut el tret decisiu per l'entrada al restaurant dels nous membres de Can Llamp!!!L'anada i la tornada de la casa ha anat estupendament, cap infant s'ha queixat. Una enhorabona a tots.


Correcamins

Els correcas ens hem preparat per el nostre primer dia a la universitat d'una de les carreres més complicades, física i matemàtiques. Un cop allà ens esperava la directora per fer una prova molt important per veure si podiem seguir el el curs que consistia en fer poemes i després interpretar-los, però com molts anaven sobre la ella i les seves ulleres una mica extravagants, no ens va deixar seguir amb la carrera. 

Quan sortiem de la universitat ens vam trobar un conill blanc que semblava una mica perdut i el vam seguir fins arribar a un portal màgic que el conill va traspassar i va desaparèixer. Com ja era molt fosc i gairebé no es veia res, vam decidir d'anar-hi al dia següent però quan vam arribar al portal, el conill ens va explicar que érem massa grans i no podiem passar-lo. Per sort, portava una beguda per fer-nos petits/es i vam poder passar el portal.

Un cop al nou món, vam conèixer a tres persones refugiades que ens van explicar que ens trobàvem en un país en guerra ja que la Reina Blanca i la Reina Roja estaven enfrontades i que ells havien escapat de tot això però que per seguir amb ells/es ens haviem de guanyar la seva confiança.


Llobatons

Els Llobatons i llobatones hem conegut a la Natxa, la princesa del món dels videojocs i al seu germà. Hem celebrat el seu 25è aniversari i ho estàvem passant molt bé, però de sobte... Ha aparegut en Lord Randum i ha segrestat a l'Otso sense que nosaltres poguéssim fer res.

Per sort, vam aconseguir una pista per saber on estava l'Otso i intentar-lo salvar.

La Natxa ens va explicar que amb l'ajuda del seu rellotge màgic podríem viatjar pel món dels videojocs. I això vam fer, la primera parada va ser el joc del Pac man, on els protagonistes del videojoc ens van explicar que havíem de passar unes proves treballant en equip i finalment vam aconseguir una altra pista per poder passar a l'altre videojoc, que va ser el Pokémon Go. El diumenge ens vam preparar per entrar al videojoc que ens tocava. Vam conèixer a l'Ash i al Pikachu, que ens van explicar les proves que havíem de passar per poder aconseguir passar al següent videojoc.

Al final de les proves ens van donar una Poké ball especial que encara no podem obrir, estem impacients per saber que hi ha dins!!!


Tutous

Els Tutous aquesta excursió hem participat en el programa OriolShow, on es posaven a prova les nostres habilitats com a grup cohesionat. Se'ns ha donat tan bé que hem guanyat un viatge en creuer per les Illes Açores! El diumenge el matí la tripulació ens ha acompanyat a bord del creuer i tot semblava anar genial però... Hem acabat naufragant! Resulta que hi ha un grup de gent que ens vol eliminar i ens a desterrat. Gràcies a la nostra intel·ligència i astúcia hem arribat als bots salvavides que ens han portat a Tutu Island. A veure què ens hi trobem... A part d'això també hem treballat en els projectes i objectius del curs, que ens serviran per marxar entre tots i totes la línia d'activitats que volem fer. Això només ha fet que començar i en tenim més ganes que mai!



Mendrucs

Els Mendrucs han començat el cap de setmana amb un joc que posava a prova tot el que han après els uns dels altres durant tots els anys que han passat a l’esplai. Després, com aquest any son grup de joves, han començat a pensar els diferents projectes que voldran fer durant el curs per poder finançar el seu viatge a l’estiu. Per la nit, han jugat un pal il·luminat on el seu treball en equip ha demostrat que són un grup molt cohesionat.

El diumenge han aprofitat per reflexionar sobre diferents temes que han portat al debat.

Ha estat un cap de setmana que ens deixa amb moltes ganes d’aprofitar tot el curs que tenim per davant al màxim!!!


Post a Comment

Més recent Anterior