Vuitè dia de colònies!


Hola famílies!
Avui hem tingut un dia ben mogudet. Després de l’estrepitós fracàs de la primera recepta de l’antídot del virus, hem revifat les nostres sospites cap als familiars sense coartada. Gràcies a l’ajuda dels cap d’staff de Bodorriols, els gremis han aconseguit una informació de gran valor: les gravacions de les càmeres de seguretat dels diferents espais on s’hostegen els convidats de la boda. Aquestes proves han destapat el secret més impactant de les colònies: cap dels familiars és el culpable. És més, qui ha portat el virus és en... Chello, el cap de cuina! On s’ha ficat? Ningú pot trobar-lo.

En quan als infants, llampecs han seguit treballat les emocions, en concret la de la vergonya, com sempre amb l’ajuda de la Chas. Junt amb la estona que han passat a la piscina, els infants del grup de petits han gaudit del temps assolellat que ens ha permès el Montseny després dels dies de pluja.

Els correcas s’han trobat amb els quatre déus i han iniciat la guerra per la conquesta de la Illa: trampes i traïcions s’han succeït en qualsevol dels quatre clans per tal de imposar-se sobre la resta. És per això que els déus han decidit que necessitaven l’oracle per a ajudar-los a resoldre els seus conflictes. L’han anat a cercar a casa seva durant la nit, només per acabar descobrint que... va ser l’oracle qui va destruir els seus altars!

Llobatons han desxifrat els codis que van trobar a la cova del druida: resulta que va aconseguir invisibilitzar els animals de l’illa per motius encara desconeguts. Això es deu a que una de les pàgines del diari encara no ha sigut desxifrada. La nit l’han tancat amb una activitat dinàmica en la que els infants han pogut desfogar-se i divertir-se a parts iguals.

Els Tutous han gaudit d’una estona de piscina tot tancant una activitat de coneixença per parelles molt renyida. La cerimònia d’avui ha estat molt emocionant: tots els infants han trobat molt objectes i han avançat en el rànking de punts per a esdevenir el nou faraó. Aquesta història està arribant a la seva fi, i en qüestió d’hores ja sabrem qui serà l’escollit per governar el regne de Simofis...

Mendrucs han estat preparant l’activitat de por que demà realitzaran pels altres grups de l’esplai. Durant la nit, s’han trobat en un planeta de zombies on han hagut de prendre decisions per a poder escapar vius. No era pas fàcil: només un dels vint participants ha aconseguit sobreviure.

Avui,  a més, hem rebut una visita molt especial: ens ha vingut a veure Mossèn Enric, i hem compartit un matí de històries i cançons tots junts!



Demà a la nit ens retrobarem amb els Çensus, que arriben al vespre des de Menorca i pujaràn a passar els últims dies de colònies amb nosaltres. Tenim moltes ganes de veure’ls!


Post a Comment

Més recent Anterior